• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Vrhunska 'vivo' kvaliteta ponovno u Konzumu PDF Print E-mail
Thursday, 13 July 2017 13:13

vivo-nozevi-1Novi Konzumov program nagrađivanja vjernosti ovaj put kupcima donosi mogućnost povoljne kupnje vrhunskih noževa vivo, brenda poznate grupacije Villeroy & Boch. Tako svi ljubitelji pripreme ukusnih i maštovitih obroka sad mogu obogatiti svoju kolekciju kuhinjskih pomagala noževima s potpisom koji je u cijelom svijetu sinonim za tradiciju, luksuz i vrhunsku kvalitetu, i to uz uštedu od čak 75 posto.

vivo-nozevi-2Noževi vivo pružaju fantastičan doživljaj pripreme hrane zahvaljujući superiornoj funkcionalnosti u kombinaciji s minimalističkim dizajnom i modernim oblicima.

U potpunosti su izrađeni od nehrđajućeg čelika, a osim što jamče optimalan kut rezanja i jednostavni su za korištenje, izgledaju odlično u svakoj kuhinji, pružajući vrhunske rezultate prilikom svake upotrebe.

Sudjelovanjem u Konzumovom programu vjernosti kupci imaju mogućnost kupiti noževe vivo po 75 posto nižim cijenama, sakupljajući naljepnice za svakih potrošenih 25 kuna. Popust se ostvaruje već uz prikupljenih 20 naljepnica koje je potrebno zalijepiti na promotivni letak, a osim noževa kupcima su na raspolaganju i proizvodi iz popratnog programa, poput daske za rezanje od bambusa, oštrača noževa, bloka za spremanje noževa ili kuhinjskih škara. Kako bi ovu ponudu učinio još pristupačnijom, Konzum svakom kupcu u letku daruje četiri naljepnice.

Naljepnice za kupnju vivo noževa moguće je sakupljati do 15. listopada 2017., a kupnja noževa moguća je do 22. listopada.