• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Više od 60 dobavljača na Tokić Expo sajmu u Sesvetama PDF Print E-mail
Thursday, 02 November 2017 14:07

tokic-expoViše od 2500 posjetitelja posjetilo je sajam Tokić Expo, održan u subotu, 28. listopada 2017. u sportskoj dvorani Srednje škole Jelkovec u Sesvetama. Cjelokupno događanje bilo je podijeljeno na više povezanih lokacija koje su objedinile izlagački sajam, natjecanje mehaničara te večernju proslavu.

Posjetitelji su od 10 do 18 sati razgledali ponudu izlagača i imali priliku saznati najnovije informacije i trendove u autoindustriji. Svoju ponudu na sajmu, kako na unutarnjem tako i na vanjskom dijelu, predstavilo je više od 60 dobavljača tvrtke Tokić, redom renomirani proizvođači i vlasnici premium brendova.

tokic-expo-5Sajam je bio usmjeren prema mehaničarima i serviserima, a na svakom štandu bili su zaposlenici tvrtke Tokić koji su rado odgovarali na njihova pitanja. Na sajmu su predstavljeni i proizvodi iz TQ asortimana, već dobro znane robne marke Tokića, te Tokić edukacijski centar i mreža Auto Check Center servisa. Također, vanjski dio izlagačkog prostora uljepšao je Tokić racing team sa svojim natjecateljskim vozilima.

Uz program sajma, organiziran je i dodatni zabavni sadržaj za posjetitelje. Naime, brojni posjetitelji okusili su se u natjecanju za najbržeg i najspretnijeg mehaničara. U sklopu sajma posjetitelji su imali priliku obići i Tokićev logističko distributivni centar koji je s površinom od 22.000 kvadratnih metara i 12.000 paletnih mjesta jedan od najvećih u ovom dijelu Europe.Tvrtka Tokić osnovana je 1990. godine, a danas broji više od 400 zaposlenih. Osim partnera u Hrvatskoj, tvrtka je od 2015. godine iznimno aktivna na inozemnom tržištu, te izvozi u 15 zemalja Europe.

“Organizacijom sajamske priredbe Tokić Expo uspjeli smo povezati sve naše partnere, kupce iz Hrvatske i inozemstva te dobavljače dijelova za osobni, moto i gospodarski program, a važnosti samog sajma doprinio je posjet visokog predstavnika ATR-a, međunarodne udruga distributera autodijelova”, stoji u priopćenju organizatora.

tokic-expo-2 tokic-expo-3 tokic-expo-4