• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Mirjana Špoljar i Sanja Doležal priredile vrhunski gastro show PDF Print E-mail
Monday, 11 December 2017 16:47

kenwood-1kenwood-2U svečanom adventskom ruhu City Centra one West, najbolja hrvatska slastičarka Mirjana Špoljar i posebna gošća, jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i voditeljica Sanja Doležal iz legendarnih Novih fosila, sudjelovale su u subotu, 9. prosinca, u vrhunskom gastro show! Pop-ikona koju obožavaju sve generacije, od najmlađih pa do onih u ‘’zlatnim’’ godinama, dva je sata demonstrirala Mirjanine slastičarske delicije, a ovoga je puta to bio kolač po specijalnoj recepturi priređenoj upravo za ovu prigodu.

Mirjana i Sanja zajedničkim su snagama priredile fantastičan kolač, pripravljajući ga na novom Kenwood Cooking Chefu (Model KCC9060S), revolucionarnom kućanskom aparatu koji “gotovo da radi sam“. Kako je Mirjana objasnila posjetiteljima, ovaj je aparat toliko poseban da se u njega jednostavno ubace namirnice, a za to se vrijeme mogu obavljati drugi poslovi, jer će aparat po preciznim uputama napraviti smjesu za kolače, bez da neprekidno stojite uz njega i nadgledate ga.

kenwood-3

"Ovo je genijalno, o tome sanjaju sve žene, ali i oni muškarci koji vole kuhati! Poznato je da kuharice uglavnom rade nekoliko stvari odjednom, pazeći pritom da nešto ne prekipi, ne prekuha, stoje na nogama i stalno provjeravaju kako ide pripravljanje jela, ali uz ovaj aparat, možete biti bezbrižni sat-dva", oduševljeno je komentirala Sanja, decentno odjevena u elegantnu crnu kombinaciju svilene košulje i hlača.

Sanja, koja je bila prava "meta" mnoštva presretne djece, kazala je kako je i sama vrsna kuharica koja obožava priređivati različite specijalitete, od najobičnijih, do najkompliciranijih jela. Ipak, priznala je da najviše voli raditi kolače, ali i uživati u njima. "Zato je za mene ovaj aparat apsolutno savršen!", rekla je Sanja, čijem su se zaraznom smijehu pridružili brojni posjetitelji.

Uz predstavljanje Cooking Chefa, Mirjana je pripravila i kavu na vrhunskim De’Longhi aparatima, koja je također ocijenjena izvrsnom. Cijeli se događaj zbivao ispred trgovine Elipso, u kojem se navedeni aparati i prodaju, a Sanja je i ovoga puta pokazala svoju poznatu lepršavost, duhovitost, ali i zavidno kulinarsko umijeće, uz malu asistenciju vrhunske Mirjane. Bio je to jedan od onih događaja koji se pamte.