• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
SPIDER GRUPA - OD POLJA DO STOLA PDF Print E-mail
Friday, 22 December 2017 16:29

spider-1Spider grupa sa sjedištem u Pitomači sa sigurnošću pobija tezu da obitelj ne može voditi posao. Naime, njezini većinski vlasnici članovi su obitelji Nemčević, koji su vođeni ljubavlju prema poslu i radu stvorili jednog čajnog diva.

Spider grupa drži vodeće regionalno mjesto u proizvodnji i preradi ljekovitog i aromatičnog bilja te proizvoda na bazi ljekovitog bilja. Vođeni motom «od polja do stola» jamče kvalitetu svih svojih proizvoda.  Ovaj moto potječe od njihovog načina uzgoja i prerade. Naime, obitelj Nemčević na vlastitim poljima uzgaja ljekovito bilje, a kompletan proces je unutar njihovih kapaciteta. Time se korisnicima njihovih proizvoda jamči kvaliteta arome i ukusa.

Spider grupa u svom poslu nije sama. Ona povezuje tvrtke kao Jan-spider d.o.o., Herbarium d.o.o., Biofarma d.o.o. i Đolta d.o.o.. Svaka od navedenih tvrtki bavi se preradom ljekovitog i aromatičnog bilja, opremanjem gotovih proizvoda, EKO uzgojem ili uzgojem ljekovitog bilja i otkupom, stoga oni zajedno uistinu upotpunjuju moto "od polja do stola".

spider-2

Spider grupi ne nedostaju ni razni certifikati kako bi jamčili njihovu kvalitetu pa se tako u njihovom vlasništvu nalazi certifikat EKO (BIO) uzgoj ljekovitog i aromatičnog bilja, stoke, tikvi i drugih proizvoda koji se tiču poljoprivrede. Proizvode i gotove EKO (BIO) proizvode, voćne i biljne čajeve, čajne mješavine, jestiva ulja i drugo.    

Dva su njihova najpoznatija brenda koji trenutno bivaju u ponudi, a to su Naturavita čajevi i Gardenolo čajevi. Naturavita kao nešto poznatiji brand trenutno je zaposlena promocijama svoja dva nova okusa, naranča s cimetom i kurkumom i đumbir s limunom. Izuzev novih okusa, Naturavita se može pohvaliti i novim kocka pakiranjima koja se kao takva po prvi puta pojavljuju na našem tržištu. Naturavitini čajevi dijele se na konzumne koji su djelovanjem usmjereni na cijeli organizam i na funkcionalne čajeve čije bilje koristi u liječenju ili sprječavanju određenih upala i bolesti.

Gardenolo čajevi najmlađi su i izvorni proizvod Spider grupe. Dijele se na čajeve za buđenje, voćne čajeve i čajeve za smirenje. U njihovom asortimanu nalaze se i razna ulja poput bučinog ulja, lanenog i konopljinog ulje. Arome ovih čajeva i ulja vežu se uz esenciju Mediterana koji je dostupan svima, a kvaliteta i uzgoj bilja ostaje na najvišem nivou.