• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Premium salame Croatica dobile vatreno pojačanje PDF Print E-mail
Wednesday, 06 June 2018 12:01

Ako ste se pitali kako u jednom potezu kušati najbolje od Hrvatske, odgovor ćete pronaći u Gavrilovićevim premium trajnim salamama Croatica koje svojim okusom odražavaju veliku tradiciju, specifičnost svakog našeg podneblja i temeljne značajke kojima se odlikuju vrhunski proizvodi Gavrilovića. A kako bi putovanje najboljim okusima Hrvatske bilo još nezaboravnije, dodatno smo ga začinili salamama Panonica Croatica s paprom i čili papričicom.

Paprene i ljute salame Panonica Croatica šireg su promjera od standardnih kobasica koje osvajaju aromatičnim okusom i mirisom zahvaljujući kvalitetnim začinima od kojih dominira papar u zrnu te paprika i sitni komadići čili papričice. A sve to podcrtava tradicionalna receptura zrenja kvalitetnog svinjskog mesa na bukovu drvetu.

Sve to čini premium salame Panonica Croatica s paprom i čili papričicom kraljicama svakog obiteljskog stola i siguran izbor svakog gurmana. Jedino preostaje potražiti nasmiješeno lice djevojčice Jelice i etiketu na kojoj su istaknuta zrnca papra ili čili papričice. I vrhunska obiteljska gozba je osigurana.

salame-gavrilovic-combo