• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Spremni za futbolj: Jägermeister i Konzum zajedno navijaju za Hrvatsku! PDF Print E-mail
Wednesday, 13 June 2018 12:46

futbolj-1Ususret Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, Konzum - najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj i Jägermeister - najprodavaniji biljni liker na svijetu, udružili su snage i ove godine zajedno navijaju za hrvatsku nogometnu reprezentaciju pod sloganom Spremni za Futbolj.

Na terasi Swanky Monkey Gardena, jednoj od najljepših u Zagrebu, predstavljena je suradnja koja uključuje prodaju posebnog “navijačkog“ izdanja Jägermeister boce ekskluzivno u Konzumovim prodavaonicama.

futbolj-2

Tako se 0,7l boca Jägermeistera, čija je standardna etiketa zamijenjena posebno dizajniranim vizualom s hrvatskim obilježjima, pojavila u posebnoj ediciji od 20.000 komada.

Navijačice i navijači “vatrenih“ sinoćnje događanje iskoristili su kao zagrijavanje za predstojeće utakmice u društvu s legendarnim Silvijem Marićem. Voditeljica Iva Šulentić pobrinula se za odličnu atmosferu tijekom večeri dok je za glazbeni ugođaj bio zadužen Bizzo Bodega.

Jägermeister se pobrinuo da svi uzvanici uživaju u posebno osmišljenim miješanim pićima i koktelima na bazi legendarnogbiljnog likera proizvedenog od 56 vrsta pažljivo izabranih sastojaka. Konzum je osigurao Hrusty čips raznih okusa te Hrusty štapiće, perece, kikiriki, kreker ribice, krumpirove štapiće i party mix, koji će zasigurno biti neizostavnim dijelom u mnogim navijačkim domovima tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.

futbolj-3  futbolj-4  futbolj-5 
futbolj-6 futbolj-7 

futbolj-8