• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Goran Čolak - Janin ambasador u novoj kampanji Duboko iznad svih PDF Print E-mail
Tuesday, 26 June 2018 12:29

jana-goran-colak

Svjetski prvak ronjenja na dah i Jana, prirodna mineralna voda započeli su suradnju. Čolakova je najveća pokretačka snaga otkrivanje dubina kristalno čistog mora, a Janin prepoznatljiv, lagan i svilenkast okus proizlazi s 800 m dubokog izvora koji se odlikuje vrhunskom čistoćom. Ta poveznica dovela je do odabira Janinog ambasadora u novoj kampanji Duboko iznad svih.

Ova reklamna kampanja otkrila je i osobnu priču Gorana Čolaka i poslala poruku svima koji žele ostvariti snove: "Granice su tamo gdje ih sami postavite, u glavi, ne samo u sportu, već u bilo čemu čime se bavite.”, kaže Goran te dodaje: “Sve se čini nemogućim dok to netko prvi ne napravi, onda je to odjednom normalno. Sve su to iluzije koje nas ograničavaju u ostvarenju našeg stvarnog potencijala.”

jana-goran-colak-3

Njegovu inspirativnu poruku komentirala je Maja Vukorep, Jana group brand manager: „Suradnja s Goranom i njegova motivirajuća priča o uspjehu savršeno odražavaju vrijednosti koje Jana promovira i inspiracija su za sve nas u raznim životnim izazovima. Poruka s bočice Jane „Otvoreni um vjeruje u snove, jer mu je putokaz srce“, poput Goranove priče, potiče sve nas da vjerujemo i živimo svoje snove”, poručila je čestitajući Čolaku na novim trofejima.

Naime, Goran Čolak se upravo vratio s desetog CMAS-a Svjetskog prvenstva u bazenskim disciplinama, održanog u talijanskom Lignanu, gdje je osvojio dvije zlatne i jednu srebrnu medalju. Tim je rezultatom postao najuspješniji natjecatelj na prvenstvu, a zanimljivo je i napomenuti da je na tom istom bazenu održano Svjetsko prvenstvo 2011. godine s kojeg se Čolak vratio s identičnim medaljama kao i sad.

Njegov put do uspjeha bio je sistematičan, planiran i ni u jednom trenu, čak ni kada nije sve izgledalo blistavo, nije pomišljao odustati. Vjerovao je u sebe. Upravo kao što već godinama hrvatski kupci vjeruju Jani i njezinoj kvaliteti koja dolazi iz srca zemlje.