• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
U SPAR-u i INTERSPAR-u bogata ponuda domaćih jabuka PDF Print E-mail
Monday, 10 September 2018 13:55

spar-jabuke-1SPAR i INTERSPAR trgovine svojim kupcima tijekom sezone nude čak 15 sorti jabuka domaće proizvodnje koje pristižu na police ovisno o sezoni sorte. U ponudi će kupci pronaći jabuke Elstar, Gala, Fuji, Gloster, Idared, Granny Smith, Cripps Pink, Jonagold, Zlatni delišes, Crveni delišes. Trenutno su u ponudi sorte Gala, Zlatni delišes, Crveni delišes i Elstar, a nakon berbe, krajem rujna stižu i ostale sorte.

Jabuke proizvode domaće tvrtke iz okolice Zagreba i Slavonije - Frutarija, Pavelić, Filipović, Ekotehnika, Brana, Gomolava, Fragaria, Zagrebački voćnjaci, Marinada, Jagodar, Osatina grupa.

„Kupcima želimo ponuditi kvalitetne hrvatske proizvode, a naša iskustva s domaćim proizvođačima jabuka vrlo su dobra. Domaće jabuke vrhunske su kvalitete, a kupci kad imaju priliku uvijek biraju domaće“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Domaće jabuke samo su dio bogate ponude hrvatskih proizvoda u asortimanu SPAR-a. Kampanjom „Da, domaće je!“ SPAR stavlja naglasak na važnost poticanja kupovine domaćih proizvoda, a s istim ciljem zaživjela je i robna marka „Vrtovi Hrvatske“ u koju je za sada uključeno 30-ak domaćih dobavljača čija brojka raste iz dana u dan.