• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Predstavljena linija Hommage á la Beauté - Neva1918 - novi kozmetički brend PDF Print E-mail
Friday, 07 December 2018 15:35

neva1918-1U elegantnom okruženju hotela Esplanade, brojnim je uzvanicima predstavljena akvizicija tvrtke Neva te njeno pripajanje u Magdis Grupu. Prigodnom su izložbom bogatog portfelja Nevine kozmetike iz razdoblja od 1918. do 2018. proslavljeni i jubilarni rođendani – 100. rođendan tvrtke Neva i 25. rođendan tvrtke Magdis. A vrhunac večeri bilo je predstavljanje novog kozmetičkog brenda Hommage á la Beauté - Neva1918 koji će se na policama trgovina moći naći već ovog proljeća.

neva1918-2Neva1918 posveta je stoljeću ljepote i priznanje viziji koju su još davne 1918. godine imali gospoda Raca i Verles, osnivači tvrtke Rave iz koje je zatim nastala Neva. Riječ je o ekskluzivnoj liniji koju čine proizvodi za njegu tijela - gel za tuširanje, sapun, krema i ulje za ljepotu, roll-on dezodorans, krema za ruke - neodoljivih, originalnih mirisa ljubičice, jorgovana i nebeske ruže.

Uzvanicima se emotivnim govorom obratio predsjednik Uprave Magdis grupe, Marko Gross, koji je izjavio: "Naime, s obzirom na to da je moj otac bio zaposlenik Plive – zadužen za razvoj i proizvodnju Plidente, a majka zaposlenica Neve – zadužena za proizvodnju Nivee, slobodno mogu reći da sam odrastao uz ovu tvrtku. Kada sam dobio ponudu za akviziciju, nisam mogao vjerovati – dvije godine kasnije vjerujem više, ali i dalje ponekad mislim da sanjam dječački san". Također, osvrnuo se na viziju poslovanja nove tvrtke, jednom od najvećih proizvođača kozmetike u regiji: "Štujući dizajn, koncept i viziju uz dodatak moderne tehnologije i suvremenih farmaceutskih saznanja nastao je novi brend Neva1918. Nadamo se da će vas oduševiti i da je ovo početak jedne mirisne, uspješne poslovne priče".

Ispred Atlantic Grupe, uzvanike je pozdravila potpredsjednica Lada Tedeschi Fiorio koja je izjavila: "Ovo je jedan od onih trenutaka kada ste sretni i tužni, poput trenutka kada vlastito dijete puštate od sebe jer je odraslo i samostalno kreće dalje, a tužni jer se odvajate od njega. Takav je osjećaj i s Nevom, ali smo izuzetno sretni što smo u tvrtki Magdis pronašli pouzdanog, odgovornog partnera, koji će s vizijom nastaviti razvijati Nevu, brinuti se o zaposlenicima i ostvarivati poslovne uspjehe koje ćemo s veseljem pratiti".

neva1918-3  neva1918-4  neva1918-5 
neva1918-6  neva1918-7  neva1918-8