• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Henkelov Somat GOLD - No. 1 protiv zagorenih ostataka hrane! PDF Print E-mail
Thursday, 06 December 2018 17:09

henkel-somat-gold

Nova i poboljšana Somat tehnologija kreirana od strane Henkelovih stručnjaka pomaže u uklanjanju zagorenih ostataka hrane i omogućuje vašem posuđu blistav sjaj. Somat GOLD, naš broj 1 protiv zagorenih ostataka hrane, donosi brojne novosti, a i dalje je dostupan u dobro znanom obliku gela i tabeta.

NOVA, JOŠ BOLJA FORMULA: Nova DEEP CLEAN tehnologija prodire duboko u tvrdokornu prljavštinu poput zasušenih mrlja od žitarica ili zagorenih ostataka hrane te ih uspješno uklanja s posuđa. Somat Gold tablete, zahvaljujući snažnoj formuli s 12 funkcija, otklanjaju čak i zagorene ostatke hrane bez potrebe za prednamakanjem posuđa. Nova Somat Gold tableta od sada dolazi u foliji topivoj u vodi, stoga više nije potrebno uklanjanje folije prilikom stavljanja tablete u perilicu posuđa.

Somat Gold gel formula u jedinstvenoj boci s dva odjeljka koja omogućava kombiniranje dvije djelotvorne formule za snažno čišćenje i odmašćivanje također je poboljšana Nova i poboljšana Somat tehnologija kreirana od strane Henkelovih stručnjaka pomaže u uklanjanju zagorenih ostataka hrane i omogućuje vašem posuđu blistav sjaj.

Somat GOLD, naš broj 1 protiv zagorenih ostataka hrane, donosi brojne novosti, a i dalje je dostupan u dobro znanom obliku gela i tabeta. novom tehnologijom dubinskog čišćenja. Somat Gel izvrstan je izbor za vlasnike malih perilica posuđa jer pruža mogućnost jednostavnijeg doziranja, a idealan je za kratke cikluse i niže temperature pranja posuđa zbog toga što se brzo otapa i rano počinje djelovati.

NOVO PAKIRANJE: Somat Gold tablete ove godine došao je i u novoj ambalaži. Zbog novog fleksibilnog oblika vrećice, Somat Gold može se uklopiti u svaki ormarić, a njegov novi zatvarač olakšava otvaranje i ponovno zatvaranje. Nema više muke prilikom otvaranja i uzimanja nove tablete - jednostavno otvorite otvarač, uzmete tabletu, stavite u pretinac za doziranje i ponovno zatvorite vrećicu.