• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Peg Perego Hrvatska predstavio novi model YPSI kolica za bebe PDF Print E-mail
Friday, 15 February 2019 14:31

peg-perego-ypsiPeg Perego Hrvatska je u Laubi – Kući za ljude i umjetnost organizirala predstavljanje novog modela kolica za bebe - YPSI. Riječ je o agilnim i reverzibilnim kolicima, eklektičnog stila, funkcionalonog dizajna koja s ponosom nose oznaku "Made in Italy".

YPSI su kolica koja sadrže konstrukciju i sportsko sjedalo s navlakom za noge, s vrlo laganom težinom od 7,3kg. Sjedalo se okreće u oba smjera vožnje, preklapa i sklapa zajedno s konstrukcijom. Brzo se sklapaju poput knjige samo jednom rukom i zauzimaju malo prostora u automobilu ili hodniku. Navlaka za noge otvara se i zatvara zip patentom, ima integriran, podesiv oslonac za noge s velikom i proširivom shopping košarom. Veliki stražnji kotači s 12 kugličnih ležajeva osiguravaju optimalnu udobnost vožnje.

Kolica su dostupna u dvije verzije:

- YPSI - agilna kolica za grad
- YPSI Combo - kolica i košara

YPSI su potpuno nova kolica s reverzibilnim sjedalom, iznimno okretna i nevjerojatno udobna. Najbolji su izbor za gradsku uporabu i lakše kretanje u uskim i prometnim ulicama; kotači su široki samo 51 cm.

YPSI Combo zadovoljavaju sve zahtjeve i potrebe djeteta od rođenja. Sistem ima agilna sportska kolica s reverzibilnim sjedalom i udobnu, praktičnu košaru za novorođenče. Može ga se nadopuniti najnovijim Primo Viaggio i-size i Primo Viaggio SL autosjedalom. Osim toga, tu su i torbe za sitnice u više verzija, stalak za košaru, presvlaka i zaštita od komaraca, te dodatni jastuk za sportski dio.

Osim što zadovoljava potrebe kupaca te spaja savršenu eleganciju i funkcionalnost - kolekcija YPSI dolazi u četiri linije boja: Ebony, Polo, Class Beige i Class Grey. Novi dezeni drže korak s trendovima i aktualnim bojama.