• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Gomex i u Beogradu PDF Print E-mail
Monday, 20 July 2015 20:55

Kompanija Gomex počela je sa širenjem mreže i na teritoriju Beograda. Objekt Filmski Grad u istoimenom beogradskom naselju u općini Čukarica otvoren je 17. srpnja. Objekt Filmski Grad nalazi se u ulici Ilije Stojadinovića 18-20 i prostire se na 400m² prodajnog prostora. Asortimanski spada u A kategoriju i u svakom trenutku potrošačima nudi oko 5.000 različitih proizvoda.

“Poseban interes prvih kupaca bio je usmjeren prema našim robnim markama i izuzetnoj ponudi mesa iz Gomexovog Rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu, kao i prema uvijek svježem voću i povrću koje distribuiraju naši suradnici iz ‘Carske Bašte”, navodi se u priopćenju kompanije. U trgovini postoje tri blagajne, a za uslugu se brine 18 novozaposlenih radnika, koji su prošli obuku u Gomexovom Trening centru. Objekt Filmski Grad radi radnim danima i nedjeljom od 06:30 do 22 sata.

Cjelokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava najviše standarde koji prate otvaranje novih objekata, a moramo dodati da je ovo drugi objekt u našoj mreži, nakon Europe u Novom Sadu, čija je unutrašnjost brendirana novim, kvalitetnijim i potrošaču pristupačnijim grafičkim rješenjima, kažu iz Gomexa. Otvaranjem objekta Filmski Grad započela je i realizacija ranije najavljenog plana kojim se predviđa da do kraja kalendarske godine u Beogradu Gomex bude prisutan sa desetak maloprodajnih objekata.