• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Auchan rebrendira hipermarkete u Rusiji PDF Print E-mail
Thursday, 06 July 2017 17:42

auchan-kolicaFrancuski trgovac Auchan objavio je da će rebrendirati svoje Nasha Raduga (Naša duga) hipermarkete u Rusiji u Kashdy Den (Svaki dan), prenosi Lebensmittel Zeitung. Trgovac kaže da je novi naziv poznat potrošačima koji posećuju ove trgovine, a vjeruje da će privući i nove potrošače.

Trenutno trgovac testira novi brend na hipermarketu koji se nalazi u gradu Kovrov, i ako se proba pokaže uspešnom, svi hipermarketi će biti rebrendirani. Viši analitičar maloprodaje Lebensmittel Zeitunga Gildas Aitamer rekao je da će Auchan izvući korist od "potvrde kvalitete i cjenovnog imidža koji se povezuju s brendom Kashy Den" - nazivom koji se koristi za Auchanovu PL liniju iz economy segmenta u Rusiji.

"Mi vidimo naziv Nasha Raduga kao kulminaciju trgovčeve diskontne strategije za njegove hipermarkete u istočnoj Europi", dodao je Aitamer. "Prema našem mišljenju, koncept je očigledno inspiriran belgijskim banerom Colruyt te je adaptiran za rusko tržište". Trgovina je isključivo samoposlužnog tipa i ima jedino samonaplatne blagajne. (esmmagazine.com)