• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
 

Goodyear otvara tvornicu za automatiziranu proizvodnju guma

Goodyear otvara tvornicu za automatiziranu proizvodnju guma

Kompanija Goodyear Tire & Rubber Company objavila je da u Luksemburgu namjerava otvoriti novu tvornicu u kojoj će se primjenjivati inovativan proizvodni proces. Tako će kompanija moći učinkovitije zadovoljiti sve veću potražnju za vrhunskim gumama. Proces su nazvali Mercury, a uključuje visokoautomatizirane, međusobno povezane radne postaje gdje se uz uporabu aditivnih tehnologija (3D tisak) u malim serijama učinkovito proizvode vrhunske gume.

Goodyearov predsjednik uprave i glavni i...

Carrefour proširuje Bon App! koncept trgovine

Carrefour proširuje Bon App! koncept trgovine

Francuski trgovac Carrefour najavio je da proširuje svoj ’Bon App!’ (kratica za Bon Appétit) food-to-go dućan, nakon dvije godine testiranja koncepta. Trgovac je u 2015. godini otvorio prve dvije takve trgovine u Parizu, nakon čega su uslijedila otvorenja u nekoliko drugih francuskih gradova. Međutim, tvrtka sada potvrđuje da će biti otvoreno više trgovina, a nekoliko već do kraja godine. Za početak širenja, Carrefour je otvorio novu Bon App! trgovinu na Rue du Temple u Parizu.

Car...

Lidl lansirao modnu liniju Heidi Klum

Fashion Week u New Yorku najavio je modnu suradnju Lidla sa supermodelom Heidi Klum, s obzirom da trgovac proširuje svoje poslovanje s odjećom. Modna linija, nazvana "Esmara by Heidi Klum", službeno je lansirana tijekom Fashon Weeka početkom rujna. Kolekcija jesen / zima inspirirana je New York Cityjem, a uključuje 18 komada i prodavat će se u 28 zemalja, u više od 10.000 Lidlovih trgovina. Kombinacija velikih imena s malim cijenama namijenjena je pametnim kupcima. Lidlova marketinška st...

OSTALI ČLANCI

Ožujak 2018.

progressive-177-cover

progressive arhiva
 
facebook logo
 

Specijalni prilozi

sve za dom-2017

premium 2017-cover

zdrava-hrana-lipanj-2017

KOLUMNE

kultura-prehrane-banner-2017
ljudski-resursi-banner-2017
financije-i-porezi-banner-2017
logistika-banner-2017
fmcg-plus-banner-2017
tehnologija-banner-2017

SURADNICI

igd-logic-n nielsen-logic-n
crowe-horwarh-logic ipsos-puls-logic-n
gfk-logic-n hendal-logic-n
tecumviva-logic-n euromonitor-logicc-n
atkearney-logic-n implementacija-snova-logic-n