• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
SPAR Hrvatska: „Jedna kvaliteta za cijelu Europu“ PDF Print E-mail
Friday, 08 September 2017 10:10

spar trgovinaPozdravljamo nastojanja zastupnice u Europskom parlamentu Biljane Borzan oko uvođenja jedinstvene kvalitete proizvoda za sve europske zemlje. Njezinu borbu za jedinstveno tržište podržavamo jer to nije samo inzistiranje na pravima kupaca, već i na pravima hrvatskih trgovaca, priopćili su iz trgovačkog lanca Spar Hrvatska.

„SPAR, kao i ostali trgovci u Hrvatskoj, ne mogu jamčiti da je kvaliteta proizvoda poznatih brendova koji se prodaju u Hrvatskoj, jednaka kvaliteti u svim ostalim europskim zemljama. Naime, svaki pokušaj nabavljanja proizvoda direktno od proizvođača osujećen je od multinacionalnih kompanija koje dozvoljavaju kupovinu samo preko distributera i to samo one kvalitete koju oni žele prodavati hrvatskom tržištu. Međutim, proizvodi SPAR robnih marki nastaju izravnom suradnjom s proizvođačima, na primjer u Njemačkoj, Austriji i Italiji, i rade proizvode identične kvalitete za hrvatsko tržište“, istaknuo je predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Anton Fenzl.

Za sve njemačke, talijanske i austrijske proizvode koje SPAR Hrvatska prodaje pod svojim robnim markama, SPAR u potpunosti garantira jednaku kvalitetu za hrvatsko tržište. Hrvatski potrošači tako mogu biti sigurni da kupovinom austrijskih, njemačkih i talijanskih proizvoda marke SPAR marka kvalitete, Despar i S-Budget konzumiraju proizvode identične kvalitete kao kupci istih proizvoda u Austriji ili Italiji.

Kako bi potaknuli kupce da se uvjere u jednaku kvalitetu SPAR robnih marki, SPAR će krenuti s posebnom akcijom u kojoj će uz niže cijene omogućiti kupcima da se uvjere u jednaku kvalitetu za cijelu Europu.