• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
B2B RUN seli se u regiju PDF Print E-mail
Thursday, 21 September 2017 15:43

b2b-run-2017

Prvo i najveće poslovno događanje koje je uspješno spojilo business i trčanje te postalo omiljena platforma za networking, seli se u regiju. B2B RUN će tako nakon tri godine održavanja u Hrvatskoj, po prvi puta okupiti poslovnu zajednicu i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine – Sarajevu i to u četvrtak, 5. listopada.

Ovogodišnje izdanje događanja MAGENTA 1 B2B RUN u Hrvatskoj je ostvarilo izniman uspjeh. Fantastične brojke to samo potvrđuju. Ove je godine u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu sudjelovalo više od 6500 poslovnjaka. Svojih 5 kilometara istrčali su zaposlenici iz više od 400 kompanija iz privatnog i javnog sektora, a u organizaciji je sudjelovalo više od 200 osoba. Samo za usporedbu, prve je godine sudjelovalo 1000 poslovnjaka, druge 4000, dok je ova godina oborila sve rekorde.

Ovogodišnji rezultati potvrdili su činjenicu kako je MAGENTA 1 B2B RUN upravo ono što poduzećima i zaposlenicima treba, a iduće godine očekuje se još više sudionika.

“U Hrvatskoj smo i ove godine ostvarili sjajne rezultate. Jako smo ponosni na sve sudionike, ali i na organizaciju i sve naše partnere bez kojih ne bismo ostvarili ovakav rezultat. Ostvarene brojke su nam motivacija, ali i velika odgovornost za sljedeću sezonu. Želimo uvijek nuditi nešto novo i drugačije, a jedna od novosti svakako je i organizacija B2B RUN-a u Sarajevu. To je prvo poslovno događanje ovakvog tipa u Bosni i Hercegovini i jako nas raduje činjenica da se dosad odazvalo više od 80 kompanija. Iskorak u regiju nametnuo se kao logičan korak u razvoju našeg projekta“, izjavila je Dijana Vetturelli, incijatorica B2B RUN događanja.

B2B RUN u Sarajevu će se održati u četvrtak, 5. listopada, na Vilsonovom šetalištu s početkom u 17 sati i 30 minuta. Nakon istrčanih 5 kilometara, svi sudionici i navijači moći će uživati u druženju uz bogatu ponudu vrhunske hrane i osvježavajućih pića. Prijave za utrku u Sarajevu zatvaraju se u ponedjeljak, 25. rujna, a sve informacije možete pronaći na Facebook stranici i na web stranici www.b2brun.ba.