• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Otvoren Tommy maximarket u Vrgorcu PDF Print E-mail
Friday, 22 September 2017 15:47

tommy-vrgoracKao vodeći dalmatinski trgovački lanac, Tommy je najavio daljnju ekspanziju prodajne mreže u Splitsko-dalmatinskoj županiji. U četvrtak, 21.09.2017., otvoren je Tommy maximarket u Vrgorcu, koji će biti prvo Tommyjevo prodajno mjesto u tom gradu.

Maximarket Tommy Vrgorac (Ulica Borislava Vujčića 14) izgrađen je i opremljen po suvremenim standardima, i kao takav će predstavljati osvježenje u trgovačkoj ponudi grada Vrgorca. Pored standardno širokog asortimana kvalitetnih proizvoda u ponudi se ističu mesnica i odjel pekarskih i slastičarskih proizvoda.

Površina korisnog prostora iznosi preko 600 metara četvornih, a u planu je zapošljavanje novih 20-ak radnika kojima Tommy nudi stimulativno radno okruženje i visoke radne standarde.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude. Kao društveno odgovorna kompanija koja je i partner lokalne zajednice, prigodom otvorenja Tommy je donirao sredstva Udruzi Osmijeh (udruga roditelja djece s posebnim potrebama).

Vrgorački maximarket je 193. prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj.