• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Otvoren prvi Tommy hipermarket u Zadru PDF Print E-mail
Tuesday, 03 October 2017 14:02

tommy-hipermarket-zadar-1Kao vodeći dalmatinski trgovački lanac, Tommy je nastavio daljnju ekspanziju prodajne mreže u gradu Zadru i Zadarskoj županiji. U utorak, 3. listopada 2017. otvoren je prvi Tommy hipermarket u Zadru koji će biti njihovo najveće prodajno mjesto u tom gradu i Županiji.

Hipermarket Tommy Zadar (Put Bokanjca) izgrađen je i opremljen po suvremenim standardima i kao takav će predstavljati osvježenje u trgovačkoj ponudi grada Zadra. Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, ribarnice, svježeg voća i povrća, gastronomije, te pekarsko-slastičarskih proizvoda „Bobis“.

Površina korisnog prostora iznosi preko 5000 metara četvornih uz veliki broj parkirnih mjesta za kupce. Vrijednost ove investicije je približno 5 milijuna eura, a zaposleno je novih 50 radnika, kojima Tommy nudi stimulativno radno okruženje i visoke radne standarde.

Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.

Kao društveno odgovorna kompanija koja je i partner lokalne zajednice, prigodom otvorenja novog hipermarketa u Zadru, Tommy je donirao financijska sredstva Ligi za borbu protiv raka i Općoj bolnici Zadar, a poduprijet će i druge projekte od općeg značaja za grad Zadar i Zadarsku županiju.

Zadarski hipermarket je 16. poslovnica Tommyja u gradu Zadru i 38. u Zadarskoj županiji, te 194. prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj.