• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Heineken Hrvatska dobio prestižnu nagradu za kvalitetu PDF Print E-mail
Friday, 13 October 2017 12:15

heineken-nagradaKompanija Heineken Hrvatska dobila je od središnjice u Nizozemskoj prestižnu nagradu za kvalitetu brenda Heineken. „Ovo veliko priznanje dobili smo zbog vrhunske kvalitete Heinekena, a to se prije svega odnosi na kvalitetu proizvoda i pakiranja te na svježinu na tržištu.

Osim toga, pivo s pravim Heineken profilom zahtijeva točno definirane karakteristike okusa i mirisa, a to je upravo ono što u svojim proizvodima uspijevamo postići. Ponosni smo što su naši napori prepoznati i što smo postali najbolji u konkurenciji 70 zemalja u kojima Heineken posluje“, istaknula je Valentina Belavić, direktorica lanca opskrbe u kompaniji Heineken Hrvatska.

Nagrada Heineken Quality Award – The Most Improved Operation Award dodjeljuje se Heineken pivovari koja ostvari najveći napredak u sveukupnoj kvaliteti brenda Heineken. Upravo je strast za kvalitetom jedna od vrijednosti kompanije, a glavni brend Heineken isti je svugdje u svijetu što se osigurava strogim analitičkim i senzorskim kontrolama čitavog procesa proizvodnje (od sirovina do gotovog proizvoda) te distribucije.

Stalnim naporima i ulaganjima u kvalitetu kompanija pokazuje koliko drži do toga da njen glavni premium brend zadrži izvornu, tradicionalnu recepturu i najkvalitetnije prirodne sastojke. Stoga ne čudi što je Heineken vodeći svjetski brend u segmentu premium lager piva s globalnim tržišnim udjelom od čak 19% – dvostruko više od drugoplasiranog brenda u tom segmentu. Na službenoj ceremoniji uručenja nagrada, održanoj u Amsterdamu, generalni direktor Heinekena Jean-François van Boxmeer proglasio je HEINEKEN Hrvatska pobjednikom u navedenoj kategoriji, a nagradu je uručila Charlene de Carvalho-Heineken, članica obitelji Heineken i izvršna direktorica kompanije.