• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Tommy otvara renovirani maximarket u Metkoviću PDF Print E-mail
Friday, 27 October 2017 11:45

tommy-logoZa subotu, 28. listopada 2017., Tommy je najavio ponovno otvorenje renoviranog maximarketa u Metkoviću. „Pored ekspanzije prodajne mreže i novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima“, priopćeno je iz Tommyja.

Tommy Maximarket Metković opremljen je po suvremenim standardima i zasigurno će donijeti novu dimenziju ponudi Tommyja u gradu Metkoviću i dolini Neretve, gdje potrošači već godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude Tommyja. Ponudu karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, te pekarsko-slastičarskih proizvoda koji su značajno prošireni, a kao novina u ponudi maximarketa je odjel ribarnice.

Kao društveno odgovorna kompanija prigodom ponovnog otvorenja maximarketa u Metkoviću, Tommy će donirati iznos od 15.000 kuna organizatorima 1. Mandarina polumaratona koji će biti održan 5.11.2017. u Metkoviću, a sredstva su namijenjena liječenju bolesne djevojčice Manuele Čuture iz Metkovića.