• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Održan EDITEL Adria 4. poslovni doručak PDF Print E-mail
Thursday, 09 November 2017 14:55

editel-4-dorucakTvrtka EDITEL Adria održala je 26. listopada četvrti po redu poslovni doručak na kojem je otvorena rasprava o elektroničkom arhiviranju kao nužnom preduvjetu razmjene elektroničkih računa bez papira. Riječ je zapravo o vrućoj temi na tržištu otkako se pojavila potreba za razmjenom elektroničkih računa bez papira.

U prvom dijelu, EDITEL Adria predstavio je osnove za elektroničko arhiviranje kao i nužne zakonske preduvjete koji trebaju biti zadovoljeni da bi cjelokupni proces bio u skladu sa zakonom. Naglasak prezentacije bio je na predstavljanju EDITEL-ovog rješenja eArchive / TrustIT koji udovoljava navedenim uvjetima. Osim toga, predstavljene su dvije opcije TrustIT sustava - kao Cloud rješenje te kao lokalna instalacija rješenja kod korisnika.

Osim same prezentacije, EDITEL Adria demonstrirao je rješenja eArchive / TrustIT kako bi prikazali barem dio od svih funkcionalnosti i mogućnosti koje sustav nudi, npr. način pretraživanja računa, izvoza podataka za potrebe revizije ili kontrole porezne uprave, sigurnosne lance, različita prava po korisniku itd.

"Naglasili smo da je EDITEL eArchive / TrustIT rješenje primjer dobre prakse u više zemalja te da se mnoge poznate tvtke i i korporacije odlučuju za njegovo korištenje. U drugom dijelu poslovnog doručka, otvorili smo raspravu gdje su sudionici međusobno raspravljali, postavljali pitanja te komentirali situaciju na tržištu. Vjerujemo da su svi prisutni zadovoljni kako prikazanim rješenjem, ali i svim informacijama koje su prikupljene tijekom diskusije", priopćeno je iz tvrtke EDITEL Adria.