• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Održan 5. EDITEL Adria poslovni doručak PDF Print E-mail
Wednesday, 20 December 2017 13:08

U prezentacijskoj dvorani Almeria centra, tvrtka EDITEL Adria održala je peti Poslovni doručak na kojem su sudjelovali predstavnici tvrtki Kraš, M Start, Narodne novine, Koestlin, Aurora kozmetika i Pis.

Tema je bila elektroničko arhiviranje, a ideja ovog poslovnog doručka bila je predstaviti aktualnu temu na tržištu, koja je nužan preduvjet za razmjenu elektroničkih računa bez papira. Predstavljene su osnove za elektroničko arhiviranje kao i nužni zakonski preduvjeti koji trebaju biti zadovoljeni da bi cjelokupni proces bio u skladu s propisima i zakonima, ne samo lokalno već i globalno.

Naglasak prezentacije bio je na predstavljanju EDITEL-ovog rješenja eArchive/TrustIT koji udovoljava svim navedenim uvjetima. “Osim toga, predstavljene su dvije opcije TrustIT sustava koje možemo ponuditi korisnicima, odnosno kao Cloud rješenje (cloud rješenje također dolazi u dvije opcije) te kao lokalna instalacija rješenja kod korisnika“, priopćeno je iz tvrtke EDITEL Adria.

Osim same prezentacije, tvrtka je napravila i demonstraciju rješenja EDITEL eArchive/TrustIT kako bi prikazala barem dio od svih funkcionalnosti i mogućnosti koje sustav nudi, npr. način pretraživanja računa, izvoza podataka za potrebe revizije ili kontrole porezne uprave, sigurnosne lance, različita prava po korisniku itd. Nakon prezentacije otvorena je zanimljiva rasprava u kojoj su dotaknute mnoge teme vezane za elektroničke račune i arhiviranja.

EDITEL eArchive/TrustIT rješenje primjer je dobre prakse u više zemalja, a za njegovo korištenje odlučile su se mnoge poznate tvrtke i korporacije.