• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
System Alliance Europe Awards: Gebrüder Weiss 4. put zaredom 'Partner godine'! PDF Print E-mail
Wednesday, 30 May 2018 16:40

system-alliance-europe2018

Na godišnjoj Skupštini članova društva, najefikasniji partneri europske mreže zbirnog transporta nagrađeni su s Performance Awards. Nagradu za “Partnera godine“ osvojila je već četvrti put za redom tvrtka Gebrüder Weiss (Austrija).

U kategoriji “Kvaliteta“, koja je podijeljenja u dvije grupe ovisno o veličini poslovanja, tvrtki L.W. Cretschmar (Njemačka) i Heppner (Njemačka) pripala je nagrada “Pobjednik u kvaliteti“. Groupa Heppner i Ormes (Francuska) pobjednik je u kategoriji “Poboljšanje godine“.

Kriteriji su utvrđeni na temelju mjesečnih ocjena kvalitete i kvantitete.

Gotovo 60 sudionika slavilo je pobjednike i njihova postignuća uz vožnju brodom amsterdamskim kanalima i na zajedničkoj večeri.

System Alliance Europe ujedinjuje kompetenciju vodećih srednjih špediterskih tvrtki. Ako se klijent obrati regionalnom prijevozniku, dobit će potpuno stručno znanje europske platforme za zbirni teret. Visoki standardi kvalitete, transparentni postupci i pouzdani transport zajamčeni su organizacijskim i informativno-tehničkim smjernicama. Gebrüder Weiss je službeni partner System Alliance Europe.