• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Novi Tommy hipermarket u Jezerima na Murteru PDF Print E-mail
Wednesday, 18 July 2018 14:31

tommy-jezera-1

Kao vodeći dalmatinski trgovački lanac, Tommy je danas najavio daljnju ekspanziju prodajne mreže u Šibensko-kninskoj županiji. U četvrtak, 19. srpnja 2018. bit će otvoren novi Tommy hipermarket u Jezerima na otoku Murteru.

tommy-jezera-2Hipermarket Tommy Jezera, na adresi Donji put 2 a, opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine. Kupci će moći koristiti i „express“ blagajne, te će biti omogućen tehnološki inovativan otkup ambalaže na prodajnom mjestu.

Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti odjele svježeg mesa-mesnice, ribarnice, svježeg voća i povrća, odjel gastronomije, delikatesa, te pekarsko-slastičarskih proizvoda „Bobis“.

tommy-jezera-3

Investicija u ovaj novi hipermarket vrijedna je više od 25 milijuna kuna, što je vrlo značajno ulaganje na ovom području. Površina korisnog prostora je preko 2.000 metara četvornih, sa 100 parkirnih mjesta za potrošače, a važno je napomenuti da je uposleno novih 40 zaposlenika kojima Tommy nudi vrlo stimulativne radne uvjete i visoke radne standarde.

Na dan otvorenja, osim posebnih akcijskih ponuda, za sve posjetitelje i kupce biti će organiziran prigodan program, uz niz degustacija i promocija. Prigodom otvorenja, Tommy će u suradnji s lokanom samoupravom, donirati i novčana sredstva KUD Koledišće Jezera i MNK Jezera, kako bi i na taj način potpomogli kulturne i sportske aktivnosti lokalne zajednice. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.

Hipermarket Tommy Jezera biti će 4. hipermarket i 15. poslovnica u Šibensko-kninskoj županiji, te 202 prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj.