• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Jana nastavlja nizati nagrade PDF Print E-mail
Thursday, 27 September 2018 11:45

jana-nagrade-2018-1U vrijeme kada se sve vrti oko društvenih mreža, dvije prestižne nagrade sa netom završenog Weekend media festivala u Rovinju potvrda su uspjeha Jane i kreativne agencije Saatchi&Saatchi. Janin Deepest Instagram Profil osvojio je nagradu SoMo borac u kategoriji „social“ te nagradu agencijskog žirija natjecanja BalCaness za najbolji projekt u jakoj konkurenciji regionalnih radova.

jana-nagrade-2018-2 
 jana-nagrade-2018-3
Brojke od 2.800 pratitelja, preko 2 milijuna impresija, čak 600.000 dosega i više od 10.000 posjeta profilu govore u prilog odlukama žirija, koji su Deepest Instagram Profil proglasili najboljim.

Nova kreativna platforma „Duboko iznad svih“ agencije Saatchi & Saatchi Croatia povezala je dubinu Janinog izvora, gdje je zaštićena od svih atmosferskih utjecaja, i glavnog protagonista kampanje – svjetskog prvaka u ronjenju na dah Gorana Čolaka.

Stoga Deepest Instagram Profil, nesvakidašnje rješenja koje je privuklo pažnju brojnih posjetitelja Instagrama, pruža veliku količinu informacija o ronjenju na dah, iz perspektive jednoga Guinessova rekordera i svjetskoga prvaka, a vodi do impresivne dubine od 800m na kojoj se u prirodi nalazi Janin izvor.

„Deepest Instagram Profil logičan je nastavak kampanje s Goranom Čolakom na koju smo mi u Saatchi&Saatchiju iznimno ponosni. Emocije koje je prenijela kampanja „Duboko iznad svih“ nastavak su jasne Janine komunikacijske strategije koja podjednako dominira na emocionalnom, ali i racionalnom planu.

Atraktivni vizuali s impresivnim činjenicama potvrđuju da je Janino mjesto upravo – duboko iznad svih – a ove nagrade kojima se ponosimo, rezultat su sinergijske suradnje Gorana, Jane i naše agencije“, istaknuo je Robert Pešić, Client Service Director Saatchi & Saatchi Croatia.

Motivirajuća priča o Goranovu životnom putu i uspjehu odražava vrijednosti koje Jana promovira, informacije na @deepestinstagramprofile su inspiracija poput poruka s bočice Jane, jer nas potiču da vjerujemo i živimo svoje snove.