Krešimir Dominić novi regionalni Marketing Manager u tvrtki Crowe

Revizorsko-konzultantska tvrtka Crowe Hrvatska osnažila je svoj tim marketinškim stručnjakom Krešimirom Dominićem koji je preuzeo funkciju regionalnog Marketing Managera gdje će biti zadužen za marketing i komunikacije u široj europskoj regiji.

Prije prelaska u konzalting industriju, karijeru je razvijao u komunikacijskim agencijama, posebno u odnosima s javnošću, organizaciji događaja i digitalnim komunikacijama za klijente u Adriatic regiji. Donosi dva desetljeća iskustva u komunikaciji za  financijsku i konzultantsku industriju, ICT, robu široke potrošnje, institucije i neprofitne organizacije. Redoviti je predavač na više kolegija iz marketinga i odnosa s javnošću na London School of Public Relations, te ovogodišnji član žirija Effie natjecanja.

“Raduje me što uspostavljamo funkciju regionalnog marketinga u Crowe mreži, koja je u jedinstvenoj prilici da brend osme svjetske računovodstveno-revizorske mreže osnaži u našoj regiji“, navodi Dominić.

Reno Budić, Managing Partner Crowe Hrvatska izjavio je: “Vjerujem da će nam Krešimirovo bogato iskustvo i vještine vođenja pomoći, ne samo da bolje komuniciramo našu stručnost, široki portfelj usluga i predanost klijentima već i ojačamo našu tržišnu poziciju kroz kolaboracijski pristup u regiji.“