Olival predstavlja tekuće sapune prirodnog i provjerenog sastava

Kada je u pitanju njega kože lica, spremni smo sate i sate potrošiti na istraživanje sastojaka, čitati recenzije, tražiti mišljenje i preporuke stručnjaka, ali i najboljih prijateljica. Međutim, vrlo često zaboravljamo, kako su ruke poput kože lica, svakodnevno izložene velikom broju vanjskih utjecaja: pranje suđa, rublja, UV zračenje ili hladni vjetar nikako ne laskaju koži ovog dijela tijela.

A da ne spominjemo kako su ruke i prvi pokazatelj godina. Našim rukama, jednako kao i koži lica, potrebna je intenzivna njega provjerenim, učinkovitim i prirodnim sastojcima.  Imajući sve to na umu, ali i nastavljajući razvoj proizvoda prema najvišim standardima izrade i što čišćim, izvornijim sastojcima lokalnog porijekla, Olivalovi stručnjaci razvili su prvu kolekciju tekućih sapuna za ruke s NATRUE certifikatom u Hrvatskoj.

NATRUE certifitikat izdaje neprofitna i neovisna organizacija The International Natural and Organic Cosmetic Association sa sjedištem u Belgiji. Organizacija je osnovana 2007. godine i posvećena zaštiti i promociji prirodne i organske kozmetike diljem svijeta. Njihov je cilj podržati kvalitetu i korištenje prirodnih sirovina, a time i vidljivost proizvođača koji ispunjavaju najviše standarde kvalitete i integriteta u razvoju i izradi prirodne kozmetike.

NATRUE certifikat moguće je dobiti isključivo uz prolazak svih strogo propisanih kriterija i praćenje NATRUE standarda. Olival je NATRUE certifikat dobio još davne 2014. godine kao prvi proizvođač prirodne kozmetike u Hrvatskoj i regiji.   U ovom trenutku certifikat za prirodnu i organsku kozmetiku nosi 13 proizvoda za njegu lica i tijela iz kolekcije Smilje te 5 Natural deo krema, a sada se toj grupi proizvoda pridružuju i tri tekuća sapuna.

Prirodan antibakterijski tekući sapun za ruke Čajevac, Prirodan tekući sapun za ruke Lavanda i Prirodan tekući sapun za ruke Pasji trn i naranča nježno čiste, hidratiziraju i njeguju kožu ruku. Uz osvježavajuće mirise pasjeg trna, naranče i lavande, bez SLS-a, parabena, silikona te bez umjetnih boja i mirisa biti će zasigurno prvi izbor svih onih koji vode brigu o zdravlju i traže provjerene i sigurne proizvode. Prirodan antibakterijski tekući sapun za ruke Čajevac karakterizira i antibakterijsko djelovanje čajevca, jedno od najpopularnijih eteričnih ulja dokazanog antivirusnog, antibakterijskog i antifungalnog svojstva. 

Ova tri tekuća sapuna nježnih formulacija bez parabena, umjetnih mirisa i bojila,  s NATRUE certifikatom prvi su izbor za potpuno prirodnu njegu vaših ruku i vaših najdražih.

Potražite Olival proizvode u svim drogerijama kao i na web shopu: www.olival.hr

Preporučena MPC svih tekućih sapuna = 24,90 kn