Franck lansirao Notu – kapsule za još veći užitak vrhunske kave

Predstavljamo najnovije Franck Nota kapsule u četiri uzbudljiva okusa: Espresso, Lungo, Latte Macchiato te Cappuccino koje su kompatibilne s Nescafe®* Dolce Gusto®*aparatima za kavu u kapsulama.

U posljednje dvije godine, navike potrošača diljem svijeta promijenile su način kako se i gdje uživa u kavi. Tijekom 2020. i 2021. godine podaci govore kako sve više raste konzumacija iz udobnosti kuće, a da se pritom ne žrtvuje vrhunski okus i kvaliteta napitka. Prema Hendalovom istraživanju, najpopularnija ostaje klasična turska kava, a čvrsto drugo mjesto drži espresso. Upravo espresso single-serve segment tržišta postaje sve značajniji što znači da velik broj potrošača kupuje kavu u kapsulama te ulaže u kvalitetne aparate za kavu, koji su sada već postali dugoročna investicija.  

Kako bi svojim potrošačima pružio najbolje iskustvo uživanja u kavi, ali i raznolikost, Franck je predstavio Franck Nota kapsule za sve one koji uživaju samo u najkvalitetnijoj kavi i kreću se ukorak s trendovima. Nota je termin koji se koristi u glazbi, ali je isto tako izraz koji koristimo kada želimo dočarati aromu, miris i okus kave savršeno zaokružujući sve ono što vežemo za doživljaj ispijanja kave. Četiri bogata okusa Franck kave u kapsulama prožete jedinstvenim aromatičnim notama u svakoj će prilici pružiti nezaboravno iskustvo zahvaljujući probranom izboru najkvalitetnijih sirovina.

Nota Espresso pružit će posebnu notu arabica kave s ugodnom voćnom kiselinom svako jutro. Jednostavan, a opet kompleksan okus u kojem ćemo uživati i nakon svakog gutljaja. Nota Lungo će biti savršen za one malo duže predahe u danu i kada će svilenkasta tekstura stvoriti poseban doživljaj. Nota Latte Macchiato će svojom laganom kremastom strukturom te baršunastim okusom i bogatom pjenom učiniti svaki trenutak dana ljepšim i boljim, a Nota Cappuccino, koji počiva na savršenom omjeru intenzivnog espressa i kremaste mliječne pjene, svoje će kompleksne arome i vrhunski užitak omogućiti brzu i jednostavnu pripremu.

Franck se pobrinuo da arabica kava koja se nalazi u Franck Nota kapsulama dolazi isključivo s plantaža i farmi koje udovoljavaju strogim standardima, a koji zahtijevaju ekološku, društvenu i ekonomsku održivost, što potvrđuje i Rainforest Alliance certifikat, kao i Bio Certifikat koji označava ujednačenost sa strogim eko standardima Europske Unije te oznaku „Hrvatska kvaliteta“. Kutija Espresso i Lungo Franck Nota sa 16 kapsula kave te Cappuccino i Latte Macchiato sa 8 kapsula kave i 8 kapsula mlijeka dolaze po preporučenoj, maloprodajnoj cijeni od 39,99 kn po pakiranju. 

*Navedena robna marka pripada trećoj osobi i nije ni u kakvoj vezi s društvom Franck d.d.