JTI ponovno dobitnik certifikata Top Employer

Japan Tobacco International prepoznat je kao jedan od vodećih svjetskih poslodavaca

Prilike za napredovanje u zemlji i inozemstvu, mogućnost rada od kuće koja doprinosi postizanju odlične ravnoteže između privatnog života i posla te inovativni pristupi postizanju jednakosti i dobrobiti zaposlenika samo su neke od karakteristika koje izdvajaju Japan Tobacco International od drugih poslodavaca.

Slijedom prethodno navedenog, JTI  je osvojio Top Employer certifikat drugu godinu zaredom u Hrvatskoj. Ova prestižna nagrada dodjeljuje se kompanijama koje pokazuju izvrsne rezultate u pogledu radnih uvjeta koje nude zaposlenicima te potiču razvoj talenata na svim razinama.

Milena Rajić, direktorica Odjela za zaposlenike i korporativnu kulturu u JTI, izjavila je: „Iznimno smo ponosni što je Top Employer Institut ponovno prepoznao naše napore i predanost u pružanju mogućnosti rasta i razvoja zaposlenicima na svim razinama. Ovaj certifikat predstavlja sve ono u što vjerujemo- timski rad, naša korporativna kultura i zaposlenici koji je primjenjuju svakodnevno, postavljajući ciljeve, sudjelujući u inicijativama te nadahnjujući druge. Nastojat ćemo ubuduće nadmašiti navedeno postavljanjem ambicioznih ciljeva u ovom području te podizanjem standarda upravljanja ljudskim potencijalima“.  

Zaposlenici u kompaniji JTI svakodnevno su motivirani mnogim benefitima. Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlenike i članove njihove uže obitelji, hibridni oblik zaposlenja, moderno radno okruženje i upotreba naprednih alata i sustava te mogućnost usavršavanja, uključujući kroz vanjske edukacije.

O organizaciji Top Employers Institut:

Top Employers Institut je globalni autoritet kada je u pitanju prepoznavanje izvrsnosti u praksama u području ljudskih resursa. U okviru Top Employers Institute programa certifikacije, kompanije koje sudjeluju prolaze kroz validaciju, certifikaciju i tek nakon toga su prepoznati kao najbolji poslodavci. Utemeljen prije više od 30 godina, Top Employers Institut je certificirao 2,052 organizacija u 121 zemlji/regiji. Nositelji certifikata Top Employer pozitivno utječu na živote više od 9,5 mlijuna zaposlenika globalno.