Tommy otvorio novo prodajno mjesto u Baškoj

U subotu, 10. kolovoza 2019., trgovački lanac Tommy otvorio je svoje novo prodajno mjestu u Baškoj na otoku Krku, na adresi Kralja Tomislava 100. Hipermarket Tommy u Baškoj suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, uz standardno povoljne cijene koje kontinuirano nudimo.

Površina korisnog prostora premašuje 1500 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce.Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo odjele svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, uključujući i asortiman pakirane svježe ribe.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i 4 brze-samoposlužne blagajne. U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.

Ova značajna investicija Tommyja rezultirala je otvaranjem novih 40 radnih mjesta.