Neodoljiva poslastica iz Leda – nove King čaše od 450 ml

Već punih 25 godina King sladoledi predstavljaju sinonim za slatki užitak, a kada k tome dodamo i “radost  dijeljenja“ finog deserta, nastanu nove King čaše od 450 ml koje donose tri božanstvena okusa, a s kojima će ugođaj biti još i bolji!

Nove King čaše idealne su za večer u dobrom društvu jer se radi o fantastičnom desertu koji je kao stvoren za opuštanje nakon hektičnog dana. Upotpunit će hladne večeri te unijeti dašak predblagdanskog ugođaja i toplinu u svaki dom.

Nove King čaše kriju tri okusa od kojih je svaki obogaćen jedinstvenim punjenjem te preljevom u obliku diska na vrhu s finim posipima. King Chocolate Obsession kombinacija je bijele i mliječne čokolade s komadićima, King Experience fini je sladoled okusa pistacije i lješnjaka s komadićima lješnjaka, a King Inspiration čini spoj sladoleda s okusom biskvita i komadićima keksa te sladoleda od čokolade i lješnjaka.

Ubrzo ćete se i sami uvjeriti da je ovaj neodoljivi desert još slađi kada ga podijelite s dragom osobom. I kada njime “ugrijete“ zimske dane te ih ispunite nekim novim pričama, inspiracijom i iskustvom, te blagdanskom čarolijom kakvu pruža samo King!