Tommy donirao 200.000 kn KBC-u Split

U povodu predstojećih božićnih blagdana Tommy je donirao Kliničkom bolničkom centru Split iznos od 200.000,00 kn. Tommy je ove godine odlučio sredstva namijenjena blagdanskoj promotivnoj kampanji usmjeriti u ovu humanitarnu donaciju. Cjelokupan iznos namijenjen je poboljšanju uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od infekcije Covid-19 virusom, a bit će raspoređena sukladno prioritetima koje odredi KBC Split prema stvarnim potrebama, priopćeno je iz Tommyja.

“U godini na izmaku zdravstveni sustav je bio i još je uvijek izložen naporima u liječenju pacijenata, pa smo odlučili izdvojiti i donirati financijska sredstva koja će KBC iskoristiti za unapređenje uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od Covid-19 virusa. Na ovaj način želimo se i zahvaliti cijelom timu KBC-a na izvanrednim naporima koje osoblje, prije svega stručno medicinsko osoblje, ulaže u cilju zaštite zdravlja pacijenata“, dodaje se u priopćenju.

„Ponosni smo što i u ovim za gospodarstvo složenim okolnostima, kao dalmatinski gospodarski lider među tvrtkama, možemo dati svoj doprinos društvenoj zajednici i na taj način pokazati visoki stupanj solidarnosti i odgovornosti u ovim izazovnim vremenima. Ovo je jedna u nizu aktivnosti naše tvrtke kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta, kojima podupiremo humanitarne i opće korisne projekte. Današnja donacija je već druga akcija humanitarnog partnerstva s KBC Split u ovoj godini, jer smo početkom godine donirali financijska sredstva (323.566,00 kn) i Klinici za dječje bolesti u humanitarnoj akciji ‘Budi prijatelj djece’“, stoji u priopćenju iz Tommyja.