• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Progressive

Member Area
Uskoro: Ecommerce Day 2018! PDF Print E-mail
Monday, 05 March 2018 17:57

e-commerce-day-ilustracija

Online trgovina je budućnost maloprodaje. Ako se bavite web trgovinom, a niste sigurni što će za web poslovanje značiti 2018. godina, obavezno posjetite konferenciju Ecommerce Day, 28. ožujka u Kraš Auditoriumu u Zagrebu!

3 glavna razloga zbog kojih morate doći na Ecommerce Day 2018

1. Gotovo 20 vrhunskih predavača na jednom mjestu!

Na jednom mjestu možete čuti predavanja gotovo 20 domaćih i međunarodnih predavača koji će posjetiteljima otkriti najnovije trendove s područja online trgovine. Obradit će najaktualnije ecommerce izazove, rješenja i predstaviti konkretne primjere iz prakse.

2. Networking – potražite sugovornika ili novi posao među više od 200 stručnjaka

Prošle je godine Ecommerce Day posjetilo čak 64 % web trgovaca i 23 % drugih stručnjaka s područja ecommercea, a među njima su bili voditelji web trgovina, predstavnici online agencija, digitalni oglašivači, web urednici... Konferencija je odlična prilika za umrežavanje s kolegama koji razumiju vaše poslovne izazove i imaju rješenja za njih.

3. Prvi ćete dobiti uvid u trendove, rješenja i prakse

Program konferencije sastoji se od četiri sklopa predavanja - ecommerce izazovi, rješenja, prakse i zakonodavstvo. Konferenciju će svojim predavanjem uveličati dr. Biljana Borzan, zastupnica u Europskom parlamentu, koja će govoriti o ukidanju diskriminatornih praksi prema hrvatskim potrošačima. Dr. Borzan se redovito zalaže za jednakost među državama članicama EU, a detaljnije predavanje o geoblokadi moći ćete čuti i sami na ovogodišnjoj konferenciji Ecommerce Day 2018.