Stanić d.o.o. ekskluzivni distributer Häagen-Dazs sladoleda

Stanić d.o.o. potpisao je ugovore za distribuciju Häagen-dazs sladoleda na hrvatskom i slovenskom tržištu. Asortiman Stanića d.o.o., koji obuhvaća više od 3000 proizvoda vodećih svjetskih marki, od ove se godine tako širi s jednim od najpoznatijih i najkvalitetnijih brendova sladoleda u svijetu.

Već 60 godina Häagen-Dazs stvara savršene okuse i kremaste teksture koristeći pažljivo odabrane i visokokvalitetne sastojke. Häagen-Dazs sladoledi osim kvalitete koja je na glasu od samog osnivanja 1960. godine, svoju reputaciju mogu zahvaliti i zanimljivim kombinacijama okusa. Vanilija, belgijska čokolada, macadamia orah, praline, mango i maline okusi su koji zovu na degustaciju. Status najpoželjnijeg sladoleda postiže se vrhunskim sastojcima na prirodnoj bazi i korištenjem odgovarajuće količine zraka kako bi se postigla gusta, kremasta i glatka tekstura.

Dobivanjem distribucije Häagen-Dazs sladoleda Stanić d.o.o. nastavlja širenje poslovanja s renomiranim brendovima, ali ujedno i nastavlja širenje na regionalno tržište budući da će se navedeni asortiman distribuirati i na tržište Slovenije.

Cjelokupno ponudu sladoleda možete pogledati na www.sladoledi.hr