O nama

Progressive je prvi i najpoznatiji hrvatski specijalizirani business-to-business magazin namijenjen FMCG i RETAIL sektoru.

Časopis ima prepoznatljiv i specifičan koncept, sadržaj i dizajn, a dio je međunarodne i regionalne mreže specijaliziranih izdanja. Na tržištu je prisutan 20 godina i prvi je izbor komunikacije u sektoru trgovine i FMCG industrije u Hrvatskoj.

Progressive je namijenjen tržištu maloprodaje – trgovačkim lancima svih formata, veletrgovcima, ‘malim’ neovisnim trgovinama, proizvođačima, distributerima te svim tvrtkama, agencijama i institucijama koje svojom djelatnošću prate FMCG/RETAIL sektor Hrvatske i regije.

PROGRESSIVE – LIDER U REGIJI

Dio smo regionalne grupacije i u svom radu koristimo regionalne informacije, istraživanja, analize i mišljenja stručnjaka. Naše tvrtke u Rumunjskoj, Bugarskoj i Srbiji također su dugogodišnji ugledni i utjecajni izdavači. U svakom izdanju donosimo informacije o najvažnijim trendovima, proizvodnim inovacijama i događajima u sektoru. Objavljujemo ‘up‐to‐date’ informacije s tržišta, prikupljamo i sami izrađujemo analize. Naša znanja o tržištu na kojem poslujemo stečena su tijekom višegodišnjih kvalitetnih kontakata i razgovora sa stručnjacima koji kreiraju retail industriju. Naš cilj je daljnje umrežavanje profesionalaca FMCG/RETAIL industrije te razvijanje dijaloga kroz razmjenu kvalitetnih i pouzdanih informacija.

NAKLADA I DISTRIBUCIJA

Progressive distribuiramo na najvažnije adrese profesionalaca FMCG/RETAIL sektora u Hrvatskoj. Naša baza čitatelja stvarana je i ažurirana tijekom 20 godina postojanja, a kontinuirano je nadograđujemo kroz široki krug poslovnih suradnji i partnerskih kontakata.