20 godina Kauflanda u Hrvatskoj

Kaufland će obljetnicu poslovanja obilježiti pjesmom “Dobre stvari su pred nama“ u izvedbi Nove generacije

Ove godine obilježava se 20. godišnjica poslovanja Kauflanda u Hrvatskoj. Budući da je najbolje slaviti uz pjesmu i glazbu, Kaufland je okupio mlade glazbenike pod nazivom “Nova generacija” (Dino Jelusić, Jure Brkljača, Igor Drvenkar, Mahir Kapetanović – Maki, Bruna Oberan, Sabrina Hebiri, Petra Oreč, Vedran Ljubenko, Djordjia Palić i Kornelija Palić Papafava) da zajedno s autorima Markom Vojvodićem i Igorom Ivanovićem stvore novi hit “Dobre stvari su pred nama“.

Ova vedra pjesma koju distribuira Hit Records ulijeva optimizam i nadu da će nam ova godina donijeti pregršt dobrih stvari, a već je postala i proljetni “must hear” za dobro raspoloženje na svakome mjestu – u automobilu na putu do posla, u uredu, dok spremate omiljeno jelo ili dok šetate po suncu. Gdje god se nalazili, zagarantiran vam je osmijeh od uha do uha.

20 godina odličnih ponuda i sjajne suradnje

Kaufland od svog dolaska na hrvatsko tržište kupcima kontinuirano nudi širok i bogat asortiman uključujući brojne izvorne hrvatske proizvode, a zaposlenicima sigurno radno mjesto i ugodnu atmosferu.

“I na najveće izazove odgovarali smo pravovremeno, poštujući timski duh i različitosti koje nas čine snažnima, a fokus nam je uvijek bio na najranjivijim skupinama društva u kojem poslujemo i živimo. Ovim projektom želimo podržati mlade glazbenike i sektor koji je korona kriza snažno pogodila. Zato u optimističnom duhu nastavljamo naprijed i nadamo se da će nova pjesma veselog ritma uz proljetno sunce podići opće raspoloženje i potaknuti cijelu Hrvatsku da nam se pridruži u proslavi velike obljetnice“, pojasnio je Daniel Šturm, član Uprave za Nabavu i Marketing.

Dobre stvari su pred nama

“Ovom prilikom zahvaljujemo vama, našim kupcima, na vjernosti i prepoznavanju naših napora da za vas osiguramo ono najbolje, najkvalitetnije i najsvježije.  S vama smo u svakoj prilici  – kad slavite rođendan, kuhate za obitelj ili želite počastiti svoje nepce nečim novim. Vesele nas nova druženja u jednoj od 42 poslovnice diljem Hrvatske. Također, zahvaljujemo našim zaposlenicima koji su i u najizazovnijim vremenima pokazali svoju profesionalnost i timski duh“, naglasili su iz Kauflanda.

Dobre stvari su pred nama, slavimo ih zajedno svaki dan!

Prepustite se veselom ritmu, zaboravite na trenutak na sve brige i opustite se. Poslušajte “Dobre stvari su pred nama“!