Od sada možete uživati u energetskim kavama brenda HELL čak i ako ste intolerantni na laktozu

HELL je odlučio proširiti svoju ponudu ledenih kava s dvije nove energetske kave

Novi proizvodi bez laktoze, ENERGY COFFEE Kokos, u kojem mogu uživati i osobe osjetljive odnosno intolerantne na laktozu dok je novi ENERGY COFFEE Double Espresso idealan za kavoljupce koji vole jači okus kave.

Aluminijske limenke od 250 ml različitih kava bez konzervansa izrađene su od vrhunskih sastojaka koji pružaju visokokvalitetno iskustvo kave u praktičnom i ekološki prihvatljivom pakiranju.

Izvrsna kvaliteta, pravo mlijeko i ekstrakti kave, kao i sklad okusa brzo su postali popularni među potrošačima. Liniju proizvoda ENERGY COFFEE s tri različita okusa brend HELL ENERGY prvi je puta predstavio na domaćem tržištu u proljeće 2020. godine. Zbog polučenog uspjeha nakon lansiranja kao i pozitivnih povratnih informacija od potrošača, HELL je odlučio svoju liniju proizvoda proširi i obogatiti s dva potpuno nova “člana obitelji”.

Prema pojedinim istraživanjima čak svakog drugog Hrvata muči intolerancija na laktozu dok je 65% ukupne svjetske populacije osjetljivo na proizvode koji sadrže laktozu izazivajući neugodne simptome.

Upravo iz tog razloga jedan od novih ENERGY COFFEE proizvoda razvijen je posebno za pojedince čije je metabolizam osjetljiv na laktozu. ENERGY COFFEE Kokos napravljen je od mlijeka bez laktoze i aromatiziran je okusom kokosa dok je drugi novi proizvod, ENERGY COFFEE Double Espresso namijenjen onima koji uživaju u bogatijim, jačim okusima kave.

Nove ledene kave ENERGY COFFEE, baš kao i prethodni napitci brenda, izrađene su od pravih ekstrakata kave Arabica i Robusta bez konzervansa, a sadrže 40 mg/100 ml kofeina. S linijom proizvoda ENERGY COFFEE brend HELL prisutan je u 20 zemalja svijeta, među ostalima u Mađarskoj, Hrvatskoj, Grčkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.