Studenac market od sada i u središtu Zagreba

Uprava Studenca

Vodeći maloprodajni trgovački lanac jadranske obale svoju poslovnu mrežu prvi put širi i na kontinentalno tržište

Studenac, glavni maloprodajni lanac na Jadranu, nastavlja s rastom i širenjem svojeg poslovanja te prvi put vrata jednog od svojih marketa otvara i u Zagrebu. Otvorenjem prve trgovine, na adresi Kneza Mislava 1, predstavljen je gradski format prodavaonice prilagođene potrebama kupaca u urbanoj sredini. Otvorenja sljedećih prodavaonica u Zagrebu očekuju se do kraja godine.

Dolazak Studenca u glavni hrvatski grad važan je poslovni iskorak u tržišnom pozicioniranju i jačanju Studenca, ne samo kao lidera Jadrana već i jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u državi.

„Otvorenja naših prodavaonica u Zagrebu nastavak su naše strategije širenja, bilo da je riječ o organskom rastu ili akvizicijama. Posebno nam je drago što ostvarujemo zacrtane ciljeve zahvaljujući mnogobrojnim unapređenjima i novostima u poslovanju, unatoč ekonomskim izazovima u okruženju. U Zagreb donosimo dašak Jadrana i novu razinu kvalitete usluge koja ide ukorak sa svjetskim FMCG trendovima. Vjerujem da će kupci vrlo brzo prepoznati vrijednost koju predstavljamo, a ta je da smo trgovina susjed, malog formata, ali bogate ponude, te da donosimo sve potrebno na jednome mjestu – na korak do kupaca“, izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Upravo će naglasak na pogodnostima nadohvat ruke iobogaćena ponuda TO GO, dodao je Senczuk, zasigurno odgovoriti na često užurban životni stil stanovnika glavnoga grada.

Prodavaonice Studenca Zagrepčanima donose mnoge posebne ponude i pogodnosti, među ostalim, i ponudu Samo u Studencu. Naime, Studenac je u travnju predstavio asortiman pomno biranih proizvoda privatnih robnih marki koji je, s oznakom zelene košarice i po atraktivnim cijenama, dostupan samo na policama trgovina tog maloprodajnog trgovačkog lanca.

Isto tako, u svim će zagrebačkim trgovinama kupcima biti dostupna obogaćena ponuda TO GO, koja donosi izbor odabranih toplih napitaka i pekarskih proizvoda te odabrani asortiman polugotovih jela s mogućnošću pripreme u prodavaonici, a pogodnosti i akcijske cijene novim kupcima donijet će i prepoznatljiva Cool kartica Studenca.

Također, ovog četvrtka, na dan otvorenja, za kupce su cijeli dan osigurani besplatni topli napici, a prvih pedeset kupaca koji ostvare kupnju u vrijednosti većoj od pedeset kuna dobit će šalicu za višekratnu upotrebu. Dobrim vijestima tu nije kraj, stoti kupac na dan otvorenja dobit će na dar aparat za kavu i dva pakiranja kave u zrnu. Prilika je to da kupci prate i otvorenja koja slijede te, uz svakodnevnu kupnju, iskoriste sve pogodnosti koje otvorenje novih trgovina pruža.

Zbog izvrsnosti u odnosima s kupcima, usluzi i kvaliteti ponude te napora uloženih u podizanje kvalitete ukupnog korisničkog iskustva i zadovoljstva svojih kupaca, Studenac je ranije ove godine nagrađen međunarodnim priznanjima – zlatnom medaljom „Customer’s Friend“ i certifikatom „Posvećeni izvrsnosti“.

I u daljnjem poslovanju Studenac će nastaviti ulagati u obogaćivanje svojeg asortimana, usluga i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca.