President mramorna gouda – prva dvobojna gouda na hrvatskom tržištu

Nove sirne zvijezde President asortimana su President mramorna gouda i President Salakis feta sa začinskim biljem

Dukat nastavlja s predstavljanjem svojih noviteta. Novi članovi obitelji President dva su izvrsna sira: President mramorna gouda i President Salakis feta sa začinskim biljem.

President mramorna gouda zanimljiv je novitet u ponudi sireva u Hrvatskoj. Ovaj polutvrdi sir meke teksture i blagog okusa prepoznatljiv je po prošaranom, dvobojnom izgledu sirnog tijesta koji podsjeća na mramor. Osim zanimljivog mramornog izgleda po kojemu je dobila ime, President mramornu goudu krasi iznimna topivost što je čini odličnim odabirom radilo se o pripremi brzog sendviča ili zahtjevnijem kulinarskom pothvatu. Sir koji je oduševio američko i kanadsko tržište sve je popularniji i u Europi, a dostupan je u dvije varijante: u komadu od 250 grama i u 100-gramskom pakiranju narezan na ploške.

Dukat se pobrinuo i za nepca onih koji uživaju u mediteranskim okusima te je Salakis asortiman obogatio novim proizvodom – President Salakis fetom sa začinskim biljem. Posebnost ove originalne grčke fete, proizvedene od ovčjeg i kozjeg mlijeka, je „korica“ od aromatičnog začinskoga bilja koja ovaj sir čini savršenim dodatkom laganim salatama i neizostavnim dijelom sirne plate. Nova Salakis feta, idealni saveznik u pripremi gurmanskih zalogaja, dolazi u pakiranju od 135 grama.

Nove President sireve moguće je pronaći na policama trgovina diljem Hrvatske, ali i u web trgovini dukatshop.hr.

President mramorna gouda u pakiranju od 250 g u trgovinama je dostupna po preporučenoj cijeni od 24,99 kuna, a u pakiranju od 100 g po cijeni od 12,99 kuna, dok je President Salakis feta sa začinskim biljem od 135 g u trgovinama dostupna po preporučenoj cijeni od 17,99 kuna.