Mlijeko Kravica Kraljica za djecu u vrtićima i školama na Banovini

Fortenova grupa i Belje plus nastavljaju pomagati potresom stradalo područje Banovine. Nakon donacija prehrambenih proizvoda i mlijeka te hrane za životinje koja je namijenjena obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, Belje je prošli tjedan poslalo kamion sa 100% domaćim mlijekom Kravica Kraljica za djecu u vrtićima i školama na području Siska, Petrinje i Gline.

Mlijeko je namijenjeno za dječje obroke koji se pripremaju u vrtićima i školama za više od 7.000 djece na tom području, a u dostavi mlijeka na svaku od lokacija sudjelovale su lokalna društva Hrvatskog Crvenog križa. 

Od svog izlaska na tržište mlijeko Kravica Kraljica pokazuje svoju predanost potrošačima jer je 100% hrvatsko mlijeko najviše kvalitete; svoju predanost okolišu upotrebom jedinstvene ambalaže čijih 82% nastaje od šećerne trske iz održivog uzgoja i predanost zajednici kroz aktivnosti podrške djece i mladih.

“U Belju smo, zajedno s ostalim operativnim kompanijama Fortenova grupe, među prvima organizirali pomoć za potresom stradala područja i dostavili pomoć u hrani, mlijeku i stočnoj hrani. Prva proizvodnja mlijeka iz naše nove mljekare u Osijeku bila je upravo namijenjena stanovništvu Banovine. Ovom donacijom mlijeka Kravica Kraljica osiguravamo kontinuitet naše društveno odgovorno podrške Banovini i njenim lokalnim zajednicama, a poglavito najmlađima budući da je mlijeko namijenjeno vrtićima i školama kako bi za svu djecu osigurali mliječni obrok”, istaknuo je Hrvoje Radoš, direktor prodaje i marketinga Belja