Žuja postavlja veliku gajbu na glavni zagrebački trg – ekskluzivni prostor za praćenje nogometnog prvenstva

Gajba postaje ultimativna experience zona za gledanje utakmica za tri prijatelja ili prijateljice koji na raspolaganju imaju hranu po izboru, omiljenu Žuju i prikladne gadgete

Omiljeno hrvatsko pivo, Ožujsko, u središtu glavnog grada u sklopu Croatian fan embassy zone ‘Mi Hrvati’ postavlja veliku pivsku gajbu koja će narednih mjesec dana biti omiljena lokacija za obožavatelje nogometa. Radi se o ekskluzivnom ‘pop up’ prostoru za praćenje nogometnih utakmica, ultimativnoj experience zoni za tri osobe koje u gajbi imaju potreban mir i koncentraciju za navijanje, komentiranje i pozorno praćenje najvažnije sporedne stvari na svijetu – nogometa. Na raspolaganju su im i hrana po izboru, omiljena Žuja i prikladni gadgeti, a sve u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama.

Prijave za gajbu počinju već danas na službenoj Facebook stranici Ožujskog piva i to kroz nagradni natječaj. Sudionici natječaja moraju biti kreativni i opisati kako izgleda navijanje za hrvatsku reprezentaciju s njihova dva prijatelja ili dvije prijateljice koje bi poveli u Žujinu gajbu. Ekskluzivna mogućnost gledanja utakmica u gajbi bit će na raspolaganju i korisnicima mobilne aplikacija Moja Žuja.

Žuja je već dobro poznati partner hrvatske nogometne reprezentacije i veliki prijatelj nogometa i hrvatskih navijača. Tako će biti i na predstojećem prvenstvu. Ove godine je Žuja lansirala novu nogometnu kampanju “Ostavi srce za Hrvatsku“ i u sklopu nje novi televizijski spot i limitiranu seriju limenki. Žuja je i ponosni sponzor nove nogometne himne “8 slova“ Zaprešić Boysa i Opće opasnosti.

Svojim emocijom nabijenim televizijskim spotovima već godinama uoči važnih nogometnih natjecanja Žuja gradi pozitivno navijačko ozračje u Hrvatskoj koje je prisutno u kafićima, fan zonama, na stadionima, na trgovima i ulicama. Tamo gdje navijači ostavljaju srce za reprezentaciju kao što ga nogometaši ostavljaju na terenu. Upravo takvo ozračje želi stvoriti u središtu Zagreba, na glavnom gradskom trgu i u svojoj Gajbi koja postaje utočište u kojem će se, uz dobro pivo i ukusne zalogaje, u miru gledati utakmice predstojećeg nogometnog prvenstva.