Lidl uvodi online anketiranje kupaca

Kupci trgovačkog lanca Lidl Hrvatska od 8. travnja imaju mogućnost izraziti svoje mišljenje o obavljenoj kupnji putem online upitnika. Time se kupcima otvara dodatni komunikacijski kanal s Lidlom, a Lidl Hrvatska dobiva brze, izravne i ciljane informacije o određenoj trgovini. Sudjelovanje se isplati, jer će svakog mjeseca 3 najsretnija kupca biti nagrađena Lidlovim darovnim karticama od 500, 200 i 100 kuna.

Lidl se i dalje otvara željama i idejama svojih kupaca, a online upitnik će dugoročno omogućiti mjerljivost zadovoljstva kupaca. Kupci sada mogu brzo i izravno dati odgovore na pitanja koja se odnose na određenu poslovnicu – npr. pitanja o zadovoljstvu kupovinom, o čistoći ili o prezentaciji i raspoloživosti proizvoda. Te će informacije pomoći u optimizaciji rada u pojedinoj trgovini, čime će se dodatno povećati zadovoljstvo kupaca.

„Želimo postići još kvalitetniju razmjenu informacija s našim kupcima. To trenutačno već ostvarujemo pomoću naše službe za kupce i primjerice društvenih mreža kao što je Facebook. Međutim, pomoću online upitnika sada još preciznije možemo saznati što još možemo poboljšati”, izjavila je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija.

Jednostavna online povratna informacija

Kupci koji nakon kupnje u Lidlu žele dati svoju povratnu informaciju, mogu online upitniku pristupiti na linku http://bit.ly/Lidl_OnlineUpitnik, a za to im je potreban samo broj računa. Sudjelovanje se isplati: Lidl će među svim sudionicima upitnika svaki mjesec izvlačiti 3 dobitnika koji će osvojiti darovne kartice u Lidlovim trgovinama. Također, na kraju svakog kruga bit će i završno izvlačenje dobitnika glavnih nagrada (mobitel Sony Xperia, LED TV Samsung, Playstation).