Konzum otvorio prvu prodavaonicu u Istri sa samoposlužnim gastro odjelom

Konzumova prodavaonica u Puli slijedi sve aktualne trendove u maloprodaji kako bi kupcima pružila još bolje, brže i jednostavnije iskustvo kupnje

Konzum je danas otvorio  novu prodavaonicu u Puli, devetu po redu na području grada i okolice. Smještena je u Tomasinijevoj ulici 26 na Verudi, a na 465 četvornih metara prodajne površine, uz standardne odjele, nudi i samoposlužnu pekarnicu te po prvi put na području regije i inovativni samoposlužni gastro odjel.

Takav koncept, zajedno s trima samonaplatnim blagajnama na kojima će kupci moći plaćati isključivo karticama te dvjema blagajnama s kartičnim i gotovinskim plaćanjem, omogućit će kupcima još bržu, jednostavniju i samostalniju kupnju, u skladu s novim trendovima i aktualnim izazovnim vremenima.

„U Konzumu se pri preuređenju i otvaranju novih prodavaonica uvijek vodimo željama i potrebama kupaca te u skladu s najnovijim trendovima u maloprodaji planiramo uređenje i dovodimo novitete. Tako smo i u novoj prodavaonici u Puli odlučili po prvi put u regiji uvesti samoposlužni gastro odjel koji će, zajedno sa samoposlužnom pekarnicom i samonaplatnim blagajnama, kupcima omogućiti ugodniju kupnju“, izjavio je Igor Rikel, direktor regije Zapad.

Nova Konzumova prodavaonica u Puli zapošljavat će dvadeset djelatnika, a radno će joj vrijeme biti od ponedjeljka do subote, od 7.00 do 21.00 sati te nedjeljom od 7.00 do 14.00 sati.