Omiljeno pivo mikropivovare Grif od sada i u 0.33L limenci

Omiljeno pivo mikropivovare Grif, koje je svojim bogatim i aromatičnim okusom osvojilo ljubitelje kvalitetnog piva diljem Hrvatske, od sada je dostupno i u limenkama od 0.33L. Na policama trgovina tako se mogu naći Pale Ale i Oatmeal Stout u malim limenkama čiji prepoznatljiv dizajn odražava Grifovu predanost umijeću kuhanja vrhunskog piva. 

Prednosti male limenke objašnjava Dominik Palčić, menadžer za izvrsnost kupaca i potrošača iz tvrtke K Pivovari koja stoji iza Grifa:”Mala limenka od 0.33L je praktična i lagana te mnogim potrošačima idealna količina piva. U Grifu beskompromisno pristupamo proizvodnji majstorskog piva, a svaka kap vještine u novim limenkama to će još jednom potvrditi!”

Mikropivovara Grif predstavila je svoja prva piva još 2017., a od tada je osvojila hrvatsku pivsku scenu. Potvrdu kvalitete dala je i struka na lanjskom World Beer awards, gdje je u konkurenciji 2200 piva najboljim na svijetu proglašen upravo Grifov Pale Ale.

“U Grifu uvijek ciljamo na kvalitetu, što su prepoznali ljubitelji dobrog piva u Hrvatskoj i svijetu, ali se uvijek trudimo osmisliti nešto novo i zadovoljiti potrebe potrošača. Uskoro će se u malim limenkama naći i naš Rauchbier, odnosno dimljeno pivo, a u planu nam je predstaviti još sezonskih piva i novih pivskih stilova u jedinstvenoj Grif izvedbi”, najavljuje Dominik.

Grif u novim limenkama se može zasad pronaći u Konzumu, Intersparu, Vrutku, Djelu, a uskoro i u brojnim drugim trgovačkim lancima. Mikropivovara Grif svoje korijene vuče iz bogate zagrebačke tradicije kuhanja piva, a višegodišnje iskustvo omogućilo je izradu izvrsnog piva koje je danas dostupno u cijeloj Hrvatskoj. Grif piva nastaju u modernom pogonu koristeći vhunske hmeljeve i slad, a prepoznatljiv vizualni dizajn i kvaliteta pomažu promovirati hrvatsku pivsku kulturu.

Više informacija dostupno je na www.kpivovari.hr