Pevex stiže u Križevce

Tvrtka Pevex d.d. najavila je otvorenje prodajnog centra novog formata u Križevcima koji će se prostirati na 1.000 m2. Vizija Uprave tvrtke Pevex d.d. je prisutnost i u manjim sredinama kako bi svim građanima Republike Hrvatske pružili mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje, a svojim zaposlenicima kvalitetne uvjete rada.

Bez obzira na manju kvadraturu od standardnih PEVEX prodajnih centara, kupcima iz Križevaca i okolice bit će omogućena kupovina kompletnog asortimana PEVEX-a s atraktivnim cijenama iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji što Pevex čini prvim izborom u „Uradi sam“ segmentu.

Dodatne pogodnosti će biti besplatno preuzimanje robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem naše internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

„Posebno nam je zadovoljstvo najaviti otvorenje našeg prodajnog centra novog formata u Križevcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Otvaranjem novog centra broj prodajnih centara PEVEXA popet će se na 27 što je nastavak uspješnih ulaganja diljem Republike Hrvatske“, poručili su iz Uprave tvrtke Pevex d.d.

Novi prodajni centar poslovat će na adresi Grdenićeva 7, a svi zainteresirani za rad u prodajnom centru Pevex Križevci mogu se prijaviti putem ove poveznice.