Proizvodi dm marke Denkmit jamče vrhunske rezultate

Sve za čistoću i higijenu doma, suđa, rublja ili pak dezinfekciju, pronaći ćete među proizvodima Denkmit koji su idealan odabir za sve one koji posebno brinu o utjecaju svakodnevnog života na okoliš

U proteklih godinu i pol dana, higijena i čistoća došli su u fokus na potpuno drugačiji način i postali su važniji nego ikada. Slično je i kada govorimo o klimatskim promjenama koje su, nažalost, postale još jedan problem s kojim se svi moramo nositi i protiv kojeg se moramo boriti.

Upravo zato vam predstavljamo dm marku Denkmit koja, sa svojom tradicijom dugom više od tri desetljeća, jamči vrhunske rezultate. Sve za čistoću i higijenu doma, suđa, rublja ili pak dezinfekciju, pronaći ćete među proizvodima Denkmit. Istovremeno, Denkmit je idealan odabir za sve one koji posebno brinu o utjecaju svakodnevnog života na okoliš.

Među Denkmit proizvodima ističe se novi Denkmit Pro Climate deterdžent za šareno rublje. Kao i svi proizvodi dm marke koji nose oznaku Pro Climate, Denkmit Pro Climate okolišno je neutralan proizvod te, osim što uklanja tvrdokorne mrlje već pri temperaturi od 20 °C, ima minimalan utjecaj na okoliš. Naime, ovaj deterdžent za rublje kompenzira utjecaj na prirodu u područjima emisija CO2, eutrofikacije, zakiseljavanja, fotokemijskog smoga te oštećenja ozonskog omotača.

Sve Denkmit proizvode odlikuje izvrstan omjer cijene i kvalitete na kojem dm inzistira

Najmanje 80 posto sastojaka koji su korišteni u proizvodnji Denkmit Pro Climate deterdženta prirodnog su porijekla, a u proizvodnji pakiranja koristi se 65 posto manje plastike u odnosu na standardna pakiranja deterdženata za pranje rublja.

Kod Pro Climate proizvoda sveobuhvatno su analizirani učinci na okoliš koji se javljaju tijekom cijelog životnog ciklusa proizvoda, od prikupljanja sirovina, proizvodnje, transporta, uporabe do odlaganja. Utjecaj na okoliš u razvoju proizvoda smanjen je optimizacijom proizvodnih procesa, sastojaka ili pakiranja što je više moguće.

Preostale, neizbježne utjecaje na okoliš dm kompenzira u onoj mjeri u kojoj su nastali u fazama proizvodnje i odlaganja, uključujući vađenje sirovina. Kompenzacija se vrši u suradnji s tvrtkom HeimatERBE GmbH ulaganjem u obnovu područja s niskom ekološkom vrijednošću ili onečišćenih područja.

To dugoročno stvara ekološki vrijedne biotope koji pomažu u promicanju biološke raznolikosti i suočavanju s učincima klimatskih promjena. Uz Denkmit Pro Climate, briga o okolišu postaje sastavni dio brige o higijeni i čistoći rublja. Isto možete postići i uz proizvode linije Denkmit nature čiji su proizvodi, poput tekućeg deterdženta za bijelo rublje te tekućeg deterdženta za šareno rublje, proizvedeni u skladu s najvišim ekološkim standardima.

Velik broj Denkmit proizvoda nosi oznaku “Povelje za održivo čišćenje” te zelenu djetelinu – dm-ovu oznaku za održivost. Zelena djetelina na proizvodima dm marke jamči vam da je dm postavio stroge smjernice kada su u pitanju sastojci, ambalaža i proizvodni procesi.