Fortenova grupa isplaćuje 34 milijuna kuna božićnice i dara za djecu za svoje zaposlenike

Kompanije Fortenova grupe tradicionalno daruju svoje zaposlenike povodom božićnih blagdana pa će Fortenova grupa d.d. i njene operativne kompanije i ove godine  svojim zaposlenicima isplatiti božićnice i dar djeci, sukladno kolektivnim ugovorima i mogućnostima  pojedinih kompanija.Tako će u ovogodišnje božićno nagrađivanje zaposlenika Fortenova grupa uložiti više od 34 milijuna kuna.

„Božićnice, dar za djecu i sva ostala nagrađivanja koja realiziramo, prije svega su jedan od načina zahvale svim našim zaposlenicima na njihovom velikom radnom doprinosu i angažmanu. Ova je godina do sada najuspješnija u povijesti Fortenova grupe, kako po ostvarenim financijskim rezultatima, tako i zbog uspješnog zaključenja naših velikih strateških projekata kao što su dezinvestiranje Poslovne grupe zamrznute hrane i integracija Mercatora te početka značajnog investicijskog ciklusa u naše ukupno poslovanje. Svi ti uspjesi i ogroman posao koji smo napravili, ne bi bili mogući bez velikog rada naših 50.000 vrijednih i talentiranih zaposlenika u cijeloj regiji, koji zaslužuju veliku pohvalu i zahvalu cijelog tima izvršnih direktora. Ujedno, svim našim zaposlenicima i njihovim obiteljima želim sretne i ugodne blagdane“, izjavio je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe.

„U Fortenova grupi kontinuirano razvijamo i unapređujemo ukupno radno okruženje, sustave nagrađivanja i pogodnosti za naše ljude, a sve kako bi naše kompanije postale što kvalitetnija i poželjnija mjesta za rad i razvoj naših zaposlenika. Vjerujem da je upravo zato Fortenova grupa već drugu godinu zaredom među najboljim poslodavcima u Hrvatskoj i regiji, u kojoj smo ujedno i najveći poslodavac. I u narednom ćemo periodu, zajedno s našim socijalnim partnerima, biti fokusirani na zaposlenike te pronalazak kreativnih i inovativnih načina motiviranja, nagrađivanja i razvoja, a sve u skladu s našim korporativnim vrijednostima i poslovnim ciljevima”, tim povodom je izjavila Gordana Fabris, direktorica ljudskih potencijala Fortenova grupe.