PEVEX svečano otvorio novi prodajni centar u Križevcima

Mario Rajn, Krešimir Bubalo i Darko Koren

PEVEX d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, danas je svečano otvorio 27. prodajni centar novog formata u Križevcima koji broji preko 1.000 m2. To je početak ulaganja u manje formate prodajnih centara koji će biti primjereniji u manjim hrvatskim gradovima, a kupcima će pružati mogućnost kupovine cjelokupnog PEVEX-ovog asortimana.

Bez obzira na manju kvadraturu od standardnih PEVEX prodajnih centara, kupcima iz Križevaca i okolice omogućena je kupovina kompletnog asortimana PEVEX-a s atraktivnim cijenama iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji što PEVEX čini prvim izborom u “Uradi sam“ segmentu.

Dodatne pogodnosti čine besplatno preuzimanje robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem PEVEX-ove internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

„Posebno nam je zadovoljstvo što smo investiciju novog formata uspješno realizirali u Križevcima. Otvorenje našeg novog prodajnog centra predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Radi se o takozvanom ‘mini’ PEVEX-u koji će biti primjereniji u manjim hrvatskim gradovima. Ponuda robe bit će prilagođena za svaku pojedinu regiju ovisno o preferencijama i potrebama naših kupaca, dok će se svi ostali artikli moći naručiti za dostavu do centra. Tako u Križevcima nudimo 7.000 artikala, a ostali, budući da kao kompanija prodajemo gotovo 60.000 artikala, će biti dostupni za dostavu. Na ovaj način želimo omogućiti svim našim građanima, pa i onima koji žive u manjim sredinama pristup našoj robi po odličnim cijenama”, poručeno je iz Uprave tvrtke PEVEX d.d.

Dvadeset i sedmi prodajni centar nalazi se na adresi “Ulica Drage Grdenića 7“ i zapošljava ukupno 13 djelatnika.

„Grad Križevci podržava svakog poduzetnika koji dolazi u naš grad i zapošljava naše sugrađane, posebno u ova  izazovna vremena kada je poslovanje svima bilo otežano. U takvim okolnostima važno nam je svako novo radno mjesto, ali i širenje ponude za naše građane te nam je stoga drago da je PEVEX, kao prvi hrvatski trgovački lanac neprehrambene robe, odabrao upravo Križevce za otvorenje svojeg novog centra“, izjavio je gradonačelnik Križevaca Mario Rajn.

„Otvaranje centra PEVEX u Križevcima značajan je doprinos razvoju županijskog gospodarstva i ono što je najvažnije, znači povećanje radnih mjesta koje će omogućiti stvaranje boljih demografskih prilika. Drago mi je što je vodstvo tvrtke prepoznalo važnost proširenja svog poslovanja i na križevačko područje te što zajedno svjedočimo još jednom lijepom poduzetničkom pothvatu. Tvrtki želim uspješne poslovne rezultate te još mnogo investicija“, istaknuo je župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.