Luksuzna modna kuća Luisa Cerano predstavlja svoj prvi parfem

U povodu dvadesetog rođendana, luksuzna njemačka modna kuća Luisa Cerano predstavila je svoj prvi parfem – Luisa Cerano 20. Parfem Luisa Cerano 20 savršeno utjelovljuje jedinstveni stil i osobnost koju njeguju prave poznavateljice visoke estetike i vjerne klijentice brenda Luisa Cerano.

Miris LUISA CERANO počinje s vrlo svježim i aromatičnim mirisom; crveni papar, kardamom i sjemenke korijandera prate svježinu sofisticiranim dodirom. Magnolija, mimoza i breskva otkrivaju mirisno „srce“ parfema koje osvaja svojom notom irisa. Jasmin upotpunjuje prozirne cvjetne elemente: mošus, ambergris i cedrovinu čine bazu, primajući mekani dodir s aromom zrna tonke. Ova zavodljiva esencija izdana je u ograničenoj seriji kao Eau de Parfum i od ožujka 2019. je dostupna u trgovinama LUISA CERANO.

Luisa Cerano parfem lansiran je zajedno s kolekcijom za proljeće ljeto 2019. The Glam Capsule ženstvena je kolekcija laganih razigranih komada dok je Cool Down kolekcija prepuna streetwear elemenata sa snažnim bojama koje odišu dozom ležernosti, a Urban Nature kolekciju karakterizira multikulturni utjecaj velikih gradova.

Luisa Cerano dio je HAUBER grupe, tekstilne dinastije bogate tradicije u Južnoj Njemačkoj, gdje je nastala tekstilna industrija. Ferdinand Hauber postavio je temelje za grupu 1870. godine, a kompanija se vodi kao obiteljski posao s na čelu s Walterom Leuthearom, članom četvrte generacije osnivačke obitelji. Kako su i njegovi sinovi Michael i Jürgen Leuthe dio menadžerskog tima, peta generacija zapravo je već uključena u vođenje tvrtke.

Distributer brenda Luisa Cerano je hrvatska kompanija Tekstilpromet, koja je već 70 godina lider na hrvatskom tržištu i koji se vodi mišlju da neke stvari ne treba mijenjati, a to su udobnost, kvaliteta i ljepota svakog odjevnog predmeta kojeg nudi.

Svoje bezvremenske Luisa Cerano komade možete pronaći u Luisa Cerano trgovini na Trgu bana  Jelačića 6.