Tommy otvorio renovirani hipermarket u Splitu

Tommy je danas ponovno otvorio renovirani hipermarket u Splitu, na adresi Žnjanska 4. Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, Tommy kontinuirano ulaže u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi njihovi prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i zaposlenicima.

Tommy hipermarket obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima, koji godinama prepoznaju kvalitetu i
konkurentnost njihove ponude, omogućili još veću razinu doživljaja kupovine.

Ukupna korisna površina ovoga hipermarketa je preko 2.000 m2, a osiguran je i parking za kupce tijekom kupovine. Pored obnovljenog interijera, u ovom hipermarketu Tommy nudi još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače, priopćeno je iz ovog trgovačkog lanca.

U ponudi hipermarketa posebno se ističu odjeli svježeg mesa, ribarnice, delikatese, gastronomije, voća i povrća, te pekarski odjel sa dnevno svježim proizvodima koji
postaju prepoznatljivi dio naše ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih hrvatskih proizvođača.

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran
sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka
održivom razvoju i očuvanju okoliša. S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze-samoposlužne blagajne.